Anyám mindig mindenhol bealakít és beéget! Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
borzalmas! nem tud normálisan viselkedni,mindent elmond rólam amikor van ilyen h a barátaimnak a szüleivel beszélget,és komolyan mondom h borzalmas -.- mindent elmond!!! mit csináljak? ="(2011. nov. 24. 19:38
1/3 anonim válasza:
Nagyon úgy akarja, hogy ne legyenek barátaid, csak ő legyen neked a fontos, az egyetlen.
2/3 Dr. Zaius válasza:
hány éves vagy?
Miket mond el rólad?
3/3 anonim válasza:
Elsővel nagyon nem értek egyet. Én is beszélgetek a lányom barátnőjének az anyjával, egy csomó mindent elmesélünk egymásnak, megbeszélünk, (pl. melyik gyerek milyen rendet tart, ...milyen hajmeresztő húzásaik vannak), előnye, hogy tudom, ki mit tesz, mit próbál a gyerekkel.... látom, más is van így.....
Néha megemlítem a gyereknek, aki persze fel van háborodva....És NEM azt akarom, hogy ne legyenek barátai, meg nem akarom kisajátítani, ekkora hülyeséget.....
Egy kamasznál természetes, hogy majdnem mindent cikinek tart.... Ettől nem kell a szülőt megkövezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!