Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 19 éves lány, és egy 39...

Egy 19 éves lány, és egy 39 éves férfi kapcsolata - azon kívül, hogy az apám lehetne - nagyon elítélendő?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Apakomplexus.
2011. nov. 23. 23:17
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Ha egy ilyen futó dolog (1-2 éves) akkor semmi rossz nincs benne. Ennyi idő alatt úgyis előjönnek a korbeli különbségek, pl változik érdeklődési kör, de mások a problémák is (neked álláskeresés, neki a számlák kifizetése).
2011. nov. 24. 00:14
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nem para. Te számodra ez jobb döntés. Hasznodra lehet. A pasi hamar megöregszik, és ez a kapcsolat csak rajtad fog "állni", mivel nálad jobbat, fiatalabbat már nehezen fog találni. Szerintem ez a jó döntés egy csajnak, mert egy 15-20 évvel fiatalabbnak nem kell attól tartania, hogy lecserélnek egy másikra...mivel ennél jobbat ő se találhat és te se....

neked fix pasid lesz, mivel te mindig is hamvas maradsz neki

neki meg egy jó fogás vagy és mindent meg fog tenni emiatt is hogy megtartson.

Hajrá!

:)

2011. nov. 24. 08:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

késöbb fog csak kijönni a korkülömbség. Feltéve ha komolyan gondoljátok! Pl sex terén. 10 -15 év mulva már eléggé le fog nála csökkenni a vágy, amikor nálad tombolnak a hormonok, és akkor mi lesz?

Nem javaslom!

2011. nov. 24. 09:11
 15/19 Mezei Bea válasza:
Hidd el nincs ezzel semmi gond ha szeretitek egymast. koztem es a ferjem kozott is 20ev van, jo egyutt, es van egy gyermekunk is. szoval anyi a lenyeg,hogy Nem a kor számít, tedd azt amit a szived diktál,de azèrt minden lèpès elött kèrdezd meg az eszes is:)
2011. nov. 24. 11:48
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

Ne foglalkozz a rossz indulatu hozzá szólásokkal.

A férjem 39 éves,én 24.

Van egy 15 hónapos fiunk.Imádjuk egymást.

Nem tudnám magamat elképzelni egy huszon akárhány évessel mert ezek még nem férfiak csak fiucskák.Buli az élet elven...

2011. nov. 24. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

hát ha kapcsolat, és nem a kitartottja, ágyasa, szeretője vagy... akkor oké. Már amíg nem gondoljátok komolyan.

anyámék között is van majdnem ennyi, szóval megmondom neked, hosszú távra nem ajánlom. van belőle elég gond. na meg pár évvel idősebbek os voltak már, mikor összejöttek.

téged még a suli/első munkahely foglalkoztat, a bulizás, a barátokkal lógás, a kalandok, őt viszont ezek olyan hodegen hagyják, untatják... max nosztalgikusan tud visszatekinteni, hogy ehh, régi szép idők. meg jön az okos tanácsokkal. :D

persze semmi sem törvényszerű, akár működhet is a dolog, nincs kizárva... de tény, hogy nem az a jellemző.

Na meg családalapítás... gondolom még nem most akarsz gyereket szülni, nincs biztos egzisztenciád. viszont mire oda jutsz, ő már lehet nem lesz rá képes. :D

2011. nov. 24. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, nekem nagyon tetszik ez a felállás, (én 31 vagyok és nem a 11 éves hanem a 19 éves lányokra gondolok) szerintem teljesen jó ha a "srác" fiatalos.
2011. nov. 27. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő, idősebb vagyok nálad pár évvel,de a párom szintén idősebb. Akik anno leszóltak, most hangosan kimondva irigyelnek minket. Minden attól függ, milyen a mentalitásotok. Én nem vágyok kalandokra, bulikba, teljesen máshogy látom a világot, mint a korombeliek. A szüleim nem váltak el, apukámat imádom, apakomplexusom sincs, ez is zsákutca. Szimplán úgy szeretjük egymást,mint soha senkit, és ezt csak Te érezheted. Így azt mondom, felesleges is volt kiírnod a kérdést,csak elbizonytalanítanak mások. Sok sikert kívánok szívből, mert ha hiszel magatokban, rettentően boldogok lehettek, sok mindent tanulva a másiktól.
2011. dec. 3. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!