Egy 19 éves lány, és egy 39 éves férfi kapcsolata - azon kívül, hogy az apám lehetne - nagyon elítélendő?
Szerintem nem para. Te számodra ez jobb döntés. Hasznodra lehet. A pasi hamar megöregszik, és ez a kapcsolat csak rajtad fog "állni", mivel nálad jobbat, fiatalabbat már nehezen fog találni. Szerintem ez a jó döntés egy csajnak, mert egy 15-20 évvel fiatalabbnak nem kell attól tartania, hogy lecserélnek egy másikra...mivel ennél jobbat ő se találhat és te se....
neked fix pasid lesz, mivel te mindig is hamvas maradsz neki
neki meg egy jó fogás vagy és mindent meg fog tenni emiatt is hogy megtartson.
Hajrá!
:)
késöbb fog csak kijönni a korkülömbség. Feltéve ha komolyan gondoljátok! Pl sex terén. 10 -15 év mulva már eléggé le fog nála csökkenni a vágy, amikor nálad tombolnak a hormonok, és akkor mi lesz?
Nem javaslom!
Ne foglalkozz a rossz indulatu hozzá szólásokkal.
A férjem 39 éves,én 24.
Van egy 15 hónapos fiunk.Imádjuk egymást.
Nem tudnám magamat elképzelni egy huszon akárhány évessel mert ezek még nem férfiak csak fiucskák.Buli az élet elven...
hát ha kapcsolat, és nem a kitartottja, ágyasa, szeretője vagy... akkor oké. Már amíg nem gondoljátok komolyan.
anyámék között is van majdnem ennyi, szóval megmondom neked, hosszú távra nem ajánlom. van belőle elég gond. na meg pár évvel idősebbek os voltak már, mikor összejöttek.
téged még a suli/első munkahely foglalkoztat, a bulizás, a barátokkal lógás, a kalandok, őt viszont ezek olyan hodegen hagyják, untatják... max nosztalgikusan tud visszatekinteni, hogy ehh, régi szép idők. meg jön az okos tanácsokkal. :D
persze semmi sem törvényszerű, akár működhet is a dolog, nincs kizárva... de tény, hogy nem az a jellemző.
Na meg családalapítás... gondolom még nem most akarsz gyereket szülni, nincs biztos egzisztenciád. viszont mire oda jutsz, ő már lehet nem lesz rá képes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!