Hogyan osszuk el az ingatlan árát?
Igaza van az előttem szólóknak. Nem semmi férjed van, jobb is ha szabadulsz tőle! Abból, amit írsz az jön le, hogy egy önző, magamista b... Mindenen nyerészkedne és a saját érdekeit helyezi előtérbe! Ne hagyd magad! Szerintem annak örülne a legjobban ez a jó ember, ha kisemmizhetne! Még ilyet, hogy felesbe a szocpolt, te meg neveld a gyereket, ő meg lógathatja a lábát meló után egy fullos kéróban és egyik csajt a másik után dönthetné hanyatt! Mint az én férjem!
Mi is válunk, de most könyörög, hogy fogadjam vissza, holott megcsalt, átvert, semmibe vett. Úgy gondolja, hogy nekem semmi se jár a házból és mindenből, még gyerektartást se fizet! Én tartom el a kicsikét, meg magamat a nagyszülők segítségével! Azért ez is nevetséges! Ő meg éli vígan a független és gondtalan életét! Jól kifogtuk, te is és én is!
Harcolj! A gyerektől vesz el mindent! Ezt azért nyomatékosítsd nála és mivel nem ő fogja nevelni őket, csak hétvégi apuka lesz, ne tartson igényt még erre is! Mik vannak!?! És mennyi ilyen "apuka" van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!