Ellenem fordult a nővérem, mit tehetnék?
Szia!
Amíg a volt barátoddal voltál, addig milyen volt a nővéreddel a kapcsolatod?
Valamiért olyan, mintha az exed pártját fogná. Nem tudom mi volt a szakítás oka, de ha vele tartja a kapcsolatot, míg téged kibeszél, ebből tényleg arra lehet következtetni, hogy őt jobban bírja.Ezt támasztja alá az is, hogy az új párod meg sem akarja ismerni.
30-40 élvesen se biztos, hogy valaki reálisan gondolkodik... Nyilván kedvelte a párod, ha 4 évig voltatok együtt, ő már szinte családtag lehetett. Ő kibeszél az exednek, te meg kémkedsz, meg kérdést írsz ki róla és neten szapulod, pedig 21 éves vagy.
Lehet, hogy féltékeny, lehet, hogy tényleg gusztustalan a kapcsolatotok, lehet, hogy előtte nyaljátok egymást, az ilyen részletek általában kimaradnak az ilyen jellegű kérdéskiírásokból...
19L
U.i.: ő meg hadd döntse már el, hogy kit kedvel és kit nem. Az meg az ő véleménye. A stílusod alapján elég 'nagy egyéniség' lehetsz, talán amiatt is telt be a pohár nővérednél.
4 év tényleg nagy idő lehet a volt pároddal olyan baráti kapcsolatot ápol hogy nagyon fáj hogy szakítottatok. Mindemellett lehet nem féltékeny csak pont a saját példájából téged félt csak ezt nem vallja be. hogy feladtad a stabil kapcsolatodat az "ismeretlenért" Ennyi infóból ezt nehéz megállapítani hogy féltékenység vagy féltés van mögötte pedig nagyon nem mindegy.
Egyébként egyik válaszodból azt szűrtem le, hogy már a volt barátod alatt találkozgattál az újjal, hogy ez mennyire igaz és meddig mentél el azt nem tudom, de lehet a nővéred ezért mondja hogy gusztustalan, mert esetleg úgy váltottál, hogy azt nem érzi tisztességesnek a volt barátoddal szemben akit ráadásul szeret is baráti kapcsolat van stb..
Ha ez a helyzet áll fenn már van alapja a nővéred reakciójának, más kérdés hogy ellenérzései ellenére egy idő után el kéne fogadni a helyzetet..
Férfiként mondom én mélyen megvetem azokat a férfiakat akik olyan nőkre hajtanak akik foglaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!