Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esélyei vannak egy...

Milyen esélyei vannak egy anyának 2 gyerekkel?

Figyelt kérdés
Elválok a férjemtől mert elhidegűltem tőle. Eladjuk a házunkat és veszünk két kislskást. A gyerekek nálam lesznek. Fel kell majd vennem kb 1,5millió kölcsönt. A fizum 70e + még talán kapok 40e gyerektartást.
2009. máj. 12. 09:06
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem boldogulni fogtok,csak nem szabad olyan nagy számlákat csinálni.Csak pozitív hozzáállás kérdése.És tartsatok össze és beszéljétek meg a dolgokat.Sok sikert hozzá!
2009. máj. 12. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Mielőtt elválsz,érdemes lenne elgondolkodnod azon,hogy miért hidegültél el Tőle?Valóban csak a válás a megoldás?Arra nem gondolsz,hogy a gyerekek hogyan fogják érezni magukat,ha szeretik az apjukat? Vagy Te is csak szidni tudod előttük a párod?

Nem megbántani akarlak,mert nem is merem a helyzetedet,de sok házasság bomlik fel,mert a feleség megunja a férjét.(ezzel nem azt akarom mondani,hogy csak a nők hibájából válnak)

Ami pedig a lakáskérdést illeti:nem árt,ha a Bankoknál előbb érdeklődsz.Nem minden Bank veszi figyelembe a gyermektartást és családipótlékot jövedelemként.Könnyen lakás nélkül maradhattok.

Gondolj mindent jól végig,és azután dönts!

2009. máj. 12. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon össze kell szorítani a nadrágszíjat,mert ebből hitelt,rezsit ,ennivalót fizetni nagyon nehéz!
2009. máj. 12. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy gyerekes anyának elsősorban a gyerek érdekeit kellene nézni. Ha amúgy más gond nincs a házasságotokban "csak" az elhidegülés nem biztos, hogy feltétlen a válás a legjobb döntés (persze, ha mindennaposak otthon a veszekedések úgy más). Minden kapcsolatban elmúlik a nagy szerelem és marad az "unalmas" megszokás. Ami szerintem erősebb is a szerelemnél. De neked itt már főként a gyerekeidre kéne gondolnod, nem saját magadra. Ez a pénz szerintem marha kevés arra, hogy megélj 2 gyerekkel.
2009. máj. 12. 10:17
 5/9 A kérdező kommentje:
A férjem megcsalt, azért az elhidegülés. Már nem tudom elviselni a közelségét azt, hogy hozzám szól vagy hogy leüljek vele egy asztalhoz. Mindent megpróbál sírva könyörög, de már nem tudom elviselni bármit is tesz.
2009. máj. 12. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon gondold meg a dolgot, mert iszonyat nehez lesz egyedul! Anyagilag, fizikailag, lelkileg is! Turelem, idegrendszer, penz. Ha van segitseged szuleid reszerol az nagyon jo dolog. De ha teljesen egyedul leszel a ket gyerekkel nagyon gondold meg a dolgot, hidd el nem lesz konnyu!

Ha elvaltok mindenert te leszel mar a felelos a gyerekeket illetoen! Es a munkahelyed mennyire biztonsagos? Ha szunet lesz az iskolaban, ha a gyerekek betegek lesznek tudod majd kire hagyni a gyerekeket?

Ne csak azt add ossze, hogy 70 a fizud es 40 lesz a gyerektartas, hanem gondold vegig azt is, hogy minden idodet be kell osztanod, mindent meg kell tervezned...stb!!!

Ha a ferjed sirva konyorog neked, akkor nyilvan nem akar elvesziteni benneteket. Gondolkodj!

2009. máj. 12. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon gázos helyzet.Gondolom mennyire megundorodtál tőle, amiért megcsalt.Viszont tényleg a gyerekek érdekében javasolnám azt, hogy ne egyből váljatok, hanem próbáljátok meg előbb a szünetet, vagyis egy pár hónapra költözzetek szét.Tudom, hogy ez nehezen megoldható anyagi és más szempontok miatt, de egy próbát megér.És, hogy a gyerekek érdekei sérüljenek a legkevésbé, ilyenkor a férjednek kellene elköltöznie erre a pár hónapra albérletbe, vagy szülőkhőz, csak tőletek külön.És ha már te is egyedül maradsz, akkor látnád igazán tisztán a helyzetedet.Most a harag és a gyűlölet rossz tanácsokat osztogat neked, de lehet, hogy a magány rádöbbentene, hogy még többet veszíthetsz.Sajnos a férfiak legtöbbje sosem tud épkézláb magyarázatot adni a megcsalásra, mégis megteszik és később jut eszükbe, hogy :Úristen mit tettem tönkre!!!A férfiak egészen másként gondolkodnak, mint mi nők.Sajnos sokszor hajlamosak arra, hogy az agyuk az alsógatyájukba szálljon.Nem ismerem a hátterét a válságotoknak, de az is körülménynek számít, hogy hogy derült fény az esetre.Te jöttél rá?Lebukott?Vagy ő vallot be mindent őszintén?De minden esetre én a szünetet javaslom egyenlőre.
2009. máj. 12. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:

A 11. 32-es mondataira reagálnék. Az egy dolgo, hogy most sírva könyörög a férj, hogy ne váljanak el. Az én férjem is sírva könyörgött, nem is váltunk el. Eltelt pár év, és ugyanazt csinálja (megcsalás stb.)amiért egyszer már válni akartam. Ha megint lenyomná a torkomon a viselt dolgait, és megbocsátanék, szerinted nem tenné meg többször? Elvégre kétszer már kimászott a sz*rból, miért ne sikerülne harmadjára sokadjára? És a gyerekek? Nekik talán jó az, hogy anyu meg apu együtt vannak, mert egyedül mindkettőnek nehéz lenne?

A kérdező eredeti kérdésére reagálva: szerintem nem lesz egyszerű az életed, ne húzd sokáig a válást, hogy megmaradjon egy viszonylag normális kapcsolat közöttetek, ami a gyerekek miatt fontos.

Érdekelne, hogy akik a megbosátás és együtt maradás mellett voksolnak, azok éltek-e már át ilyen szitut?

2009. máj. 12. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért azt szögezzük le, hogy nem minden ember egyforma.Ha egyszer megbotlik valaki és esküdözik , hogy soha többé, az lehet, hogy megbotlik mégegyszer és mégegyszer, de hidd el van olyan is aki tényleg soha többé.Embere válogatja.Emberek vagyunk hibázunk.Nők ugyanúgy, mint férfiak.A szünet ad egy kis időt és ha ezidő alatt is csak a gyűlölet és az undor uralkodik, ha a férjre gondol, akkor jöjjön a válás.Viszont ha közben érzi a hiányát és rájön, hogy milyen rossz nélküle, és látja a férjén is a magányt és a szerető család hiányát, akkor még egy próbát megér a dolog.Ismerek olyan nőt, aki most válik a 4. férjétől.A 4 férfitól van 4 gyereke, mégis azt mondja, hogy az első férje volt az igazi és már megbánta, hogy annó nem tudott megbocsátani neki és büszkeségből, dacból elvált tőle.A következő 3 férfiban is az első férjét kereste,de egyikben sem találta meg.Helyette az egyik majdnem kiforgatta a vagyonából a gyerekeivel együtt a másik kettőről pedig 1-2 éven belül kiderült, hogy alkoholproblémákkal küszködik.Úgyhogy mérlegelni kell sokszor mert lehet, hogy rossz a rosszal de sokszor rosszabb a rossz nélkül.
2009. máj. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!