Mit kezdhetnék a helyzettel? Idióta vidéki félrokon?
Van egy nagyon jó barátnőm. 18 évesek vagyunk mindketten, egy oviba később suliba is jártunk, osztálytársak voltunk.
A lány nemrég szült gyereket és a párjához költözött. A fiú szülei házában laknak.
Nagyon hiányzunk egymásnak, nagyon szeretjük egymást. Már 4 hónapja nem is tudtunk találkozni, az apósáék miatt. Nagyon idióta a munkabeosztásom, és én csak pl. csütörtök este tudom meg, hogy pénteken dolgozok-e.
Szeretnék már menni a barátnőmhöz, de nem engedik meg. Mert én csak délután tudnék menni, de akkor az anyósék dolgoznak és nem mehetek, csak ha ők is ott vannak. Nem tudom, attól félnek, hogy felgyújtom a házat vagy ellopok vmit?
Milyen dolog már szerintetek ez, hogy engedély kell ahhoz, hogy a lány vendégeket fogadhasson?
És ami a legszomorúbb, hogy a lány rokonai sem mehetnek akármikor, csak ha ők otthon vannak.
Nekem még nem is lenne semmi probléma, hiszen van face, meg msn meg skype, de az még sem olyan, mintha "egy levegőt szívnánk".
És a lány apja még nem is látta az unokáját, mert dolgoznia kellett, amikor a többiek "mehettek".
Ez olyan idióta dolog.
Én még csak egy dolog vagyok, mert nem ismernek ... egye fene megértem. De hogy az anyja nem mehet meglátogatni a lányát és unokáját, amikor csak akarja!!! Ez nagyon paraszt dolog!!!!
Egyszer mondjuk volt szerencsém (?) hozzájuk, másfél évvel ezelőtt egy röpke 10 percre. Amit leszűrtem belőlük az, hogy igazi parasztok, vidéki emberek. Nem úgy értem, hogy bunkóparaszt, hanem.... nem tudom körülírni, bocs.
Kedves előttem szóló! (nem tudom, hányadik volt)
A mai világban igenis jótékonyság befogadni valakit, és pluszban eltartani,akár a menyem és az unokám, akár nem. Én is kisgyerekes anyuka vagyok, az a 38000 ft, amit gyes és családi címén kapok, lópikulára nem elég, gondolom ez a szóban forgó lány sem tudná magát és a babát egyedül eltartani.És bármilyen összeköltözésnek vannak feltételei.
Egyébként még mindig zavaros az egész sztori. Attól, hogy após kijelent dolgokat, még nem kell odaköltözni! És igen, a fiú hogy viszonyul a dolgokhoz? akarta a babát? együtt vannak még a lánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!