Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők Férfiak milyen idióta...

Nők Férfiak milyen idióta kifogással ráztátok le a párotokat vagy épp ő titeket ha nem akartatok szexet?

Figyelt kérdés

Az én párom tegnap azt mondta, hogy most ne mert fáj a szeme.

Ilyet se hallottam még, szar kifogásnak találom

2011. nov. 22. 18:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem szoktam hülye kifogássokkal lerázni.

Ha valamiért nincs kedvem hozzá, megmondom az igazi okát.

Egy jó kapcsolatban szerintem nem kell hazudozni és kifogásokat keresgélni.

L/24

2011. nov. 22. 20:06
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem kifogás, ha azt mondom, hogy bocsi szivem, de alig élek..(ezt általában betegen, vagy túlóra után, ha úgy van)

Vagy, amikor meghalt Apum, nem volt kedvem páromhoz, de semmi máshoz sem.. Ezt ő nem nagyon értette meg.. Pedig van az az ok, amikor még a szex sem esik jól..

2011. nov. 22. 21:22
 23/31 anonim ***** válasza:

Nincs hülye kifogás.Ha nincs kedvem hát nincs,megmondom.Az okkal együtt,legyen az kimerültség vagy épp szemfájás.

A szem egyébként is ha fáj...ne tudd meg...csak a fülfájás rosszabb...

De pl ha fejem fáj,görcsölök,nyűgös vagyok,akkor kifejezetten jót tesz a szex,csak akkor szólok előre hogy másképp (bár már nagyjából rájött párom mikor igénylem úgy hogy fájdalom/stresszmúlasztó is legyen)

Viszont hülye szöveg: volt egy exem,mire hazaértem,telezabálta magát,majd közölte hogy tele hassal ő nem akar...2 hónapig játszotta mire kiderült hogy mással lakott túl jól...

N

2011. nov. 22. 21:49
 24/31 anonim ***** válasza:
Unja már, hogy egy kielégíthetetlen asszonya van!
2011. nov. 22. 21:49
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Olvassál néha!

Nem kötelező minden este du*gni.

Vagy vedd elő a fiókból a vibrafont...

2011. nov. 22. 21:51
 26/31 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez, ha valamiért nincs kedvem, akkor megmondom, és kész.

Egyébként kérdező, ha a nőd mindig kifogásokat keres, elgondolkodhatnál kiben van a hiba... Lehet szar vagy az ágyban? :)

2011. nov. 22. 23:48
 27/31 anonim ***** válasza:
simán megmondom, hogy most nem és kész. soha nem gyártottam még idióta kifogásokat..... ha nincs kedvem, hát nincs és pont. ugyanígy a férjem is. 27/nő
2011. nov. 23. 07:24
 28/31 A kérdező kommentje:

nőd mindig kifogásokat keres

én vagyok a nő

kérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de azt mondta nincs.Én elfogadtam volna azt is ha van és akkor vagy megpróbáljuk megoldani vagy pedig szép csendben szét válunk. Nem csinálok én ebből problémát.

Mivel hetek óta ilyen furcsán viselkedik ezért már azt is mondtam, hogy mondja meg, hogy hol van itt egy szexbolt elmegyek és veszek egy vibrátort, nem akartam ezzel megsérteni de ő teljesen kiakadt, hogy hogy képzelek én ilyet. Szerintem minden 5. nőnek van.

Már kezdem azt érezni, hogy nem nőnek néz hanem csak a gyereke anyjának.

A legnagyobb gondja az, hogy milyen autót vegyen, másról nem beszél csak az autókról

2011. nov. 23. 08:13
 29/31 anonim ***** válasza:
nos, nálunk nem kell magyarázkodni. Figyelünk a másikra annyira, hogy lássuk; most nincs hozzá kedve. Durcázás, vádaskodás ezzel megelőzve :)
2011. nov. 23. 10:37
 30/31 anonim ***** válasza:
56%
Nem nyúl hozzád,és kiakad a vibrátoron,tudod,mert nem érdekli a vágyad,az érzésed,ignyed,szükségleted,nem csak férfinak van szükség a jó szexre.Egyszerű vagy hazudik és van valakije,vagy szimplán nem érdekled mint nő,de akkor el lehet hagyni és keresni mást gyerek miatt se maradnék olyan melett aki nem nyúl hozzám hetek óta,és leráz hülye kifogással,ezért van annyi szeretőzés amúgy,mert sokan ülnek a langyos fosban.
2011. nov. 23. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!