Nők Férfiak milyen idióta kifogással ráztátok le a párotokat vagy épp ő titeket ha nem akartatok szexet?
Az én párom tegnap azt mondta, hogy most ne mert fáj a szeme.
Ilyet se hallottam még, szar kifogásnak találom
Egymást kicsit is szerető párok ODAFIGYELNEK a másikra, és ha nincsen kedve szexelni, akkor nem erőlteteik. Tudod, a szeretkezés közös játék, ha az egyiknek nem megy, nincs kedve hozzá, fáj valamije, fáradt stb., akkor a másik ezt tudomásul veszi és vár. Mert olyan is van ám, hogy TÉNYLEG fáradt, fáj valamije és a francba kívánja a szexet.
Miféle ember vagy te, hogy a másik félnek cirka pecsétes papírt, írásos bizonyítványt kell szereznie feléd arról, hogy valóban beteg, fáradt, és piszokul nincs kedve az altesti murihoz? Mert te eldöntötted, hogy szex kell és kész és halálra vagy sértődve, mert a másik nem akarja. Ráadásul te vagy a Munka Hőse. Idejössz dicsekdni arról, ami a te dolgod, mert te vállaltad, és panaszkodni, hisztizni, a másik háta mögött, mert valami nem úgy megy - és már tegnapra! -, ahogy te kitaláltad.
Őszintén sajnálom a párodat.
És nyelvtanból hogy kaptál legalább kettest?
Én megmondom, hogy most nem szeretném, mert egyszerűen nincs hozzá hangulatom. Mit hazudozzak neki hülyeségeket?
24/n
álljatok már le én nem sértődtem meg, csak hülye kifogásnak tartom, neki mindig fáj valamije és már ebbe beleuntam.
Szerintem ti se vennétek félvállról ha heteken keresztül estére valami halálos kór elérné a párotokat
Nálunk a "most nem akarom" szinonimája a "most bújjunk csak". Ez jelenti azt, hogy szeretkezni nem, csak ölelkezve aludni akar valamelyikőnk. Általában mindegyikünk leszarja, pár nyakrapuszi és meg is jött a kedv:)
Ha mégsem, abból sincs sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!