Tudnátok adni ötletet, hogy mit adjak a férjemnek Karácsonyra? Ti miket adtok?
Karóra, parfüm kilőve. Plusz minden megvesz magának, ami kell neki. Úgyhogy most semmi ötletem nincs már.
Hobbija a szám.gép, meg a téli sportok (korcsolyát szerettem volna, de megvette magának :( )
Szerintem a sajtválogatás+bor jó ötlet, főleg, ha hétköznapokon nem esztek sűrűn drágább sajtot. Én is adok sajttálat ajándékba, igaz, édesapámnak. Ő nagyon ínyenc, de magának nem igazán vesz ilyen kategóriájú sajtokat. Culinaris és Sarki Fűszeres (Budapest) között vacilláltam, de közelség miatt az utóbbi lesz.
Ami még eszembe jutott: élményt adj ajándékba. Azt azért nem tudja megvenni magának :) itt nézelődj: [link]
Mi már adtunk ilyet, nagy sikere volt.
egy távirányítós helikoptert fogok venni neki, mert a múltkorába a tescoba ott állt előtte és mondta, hogy annyira szeretett volna ilyet de soha nem kapott és már majdnem megvette mert kiakarta próbálni
így ennek biztos örülni fog
jah és 30 éves
...ez a feldobox sem rossz ötlet...:)
az igazság az, hogy ő is nagy sajt és bor ínyenc, de ahogy néztem van a feldoboxban is "bor világa" csomag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!