Hogyan tudnám újra megszeretni a páromat? Nem tudom hogy
miért, de egyszerűen úgy érzem, hogy már nem szeretem.
Nem csinált semmi olyat ami okot adna erre! Nem szeretném
hogy vége legyen a kapcsolatunknak.
ha nem akarod elveszíteni akkor biztos szeret vagy csak félsz a magánytól viszont ha már nem érzel semmit akkor valóban jobb külön mint egy rossza kapcsolatban ezt csak te tudhatod csak te érzed milyen vele,milyen mellette és milyen lenne nélküle...
2011. nov. 22. 17:21
12/19 anonim válasza:
pardon akkor biztos szereted
2011. nov. 22. 17:21
13/19 anonim válasza:
16:00 nem foglalkozik a tündérmesékkel és hálivúdi filmekkel egyszerűen ezt érzi...
2011. nov. 23. 00:52
14/19 anonim válasza:
ne savanyodj be változz meg kicsit jó irányba akkor valószínű ő is változni fog ő is más lesz minden más lesz de aki változást akar annak először változnia kell lehet hogy te lettél más és ő is más lett na nem tudom ezt lehet -e érteni de egy kis változatosság csak jót tehet amugy jót tesz szerintem ha kicsit magad leszel ha azt csinálod amit szeretsz ha eljársz pl. futni, ha szépítkezel stb.mert ha ugy érzed unalmas egy kapcsolat az lehet a te hibád is mert mindig 2 emberen múlik ....és ha te szeretnéd újra megszeretni akkor azt érd el előbb hogy ő szeressen meg újra:) remélem valamennyire érthető!
tök mind1 mi csak valami változás!
2011. nov. 23. 00:57
15/19 anonim válasza:
16:28 megkönnyeztem, teljesen igazad van én is azt mondom hogy mindig újítani kell főleg ilyenkor ha ugy érzi ellaposodott de szerintem ilyenen mindenki átesett és kitartani jóban rosszban a párod mellett nagyon jó érzés én ugy érzem erőssé tesz és örülök hogy nem adom fel pedig nálunk is vannak viták de én is azt mondom nagyon sokszor bizony az én hibám:)
viszont a legjobb a napomban amikor este hozzá bújok!
2011. nov. 23. 01:04
16/19 anonim válasza:
16:28-as vagyok :) örülök, hogy így gondolod, kedves utolsó. szerintem is ez a jó kapcsolat kulcsa. Ő tudom, hogy ugyan úgy szeret, mint eddig, tehát velem van a gond. Igyekszem úgy csinálni, hogy továbbra is szeressen, és én is ugyanúgy imádjam :) sok sikert nektek is! :)
2011. nov. 23. 12:13
17/19 anonim válasza:
16:00 hát igen azért futunk el mert megijdetünk vagy azért ijedünk meg mert elfutottunk...azért sírunk mert szomorúak vagyunk vagy azért vagyunk szomorúak mert sírunk....olyan ez az egész mintha magadat akarnád nyugtatni szerintem az érzelmeket nem lehet írányítani bizony ha szerelmes az ember lánya akkor nem is nagyon tud gondolkodni szerintem ....
2011. nov. 23. 16:15
18/19 anonim válasza:
Nem találod a párodban a megújulást, Neki kéne változtatni, változni, hogy megmaradjon a láng.
2011. dec. 21. 07:26
19/19 feketepeter válasza:
Az érzelmek és a gondolatok nem választhatóak el egymástól. Az érzelem egyben gondolat és a gondolat egyben érzelem is. A konkrét példára lefordítva ez körülbelül annyit jelent, hogy a kérdés feltevője keveset foglalkozik gondolatilag a párjával, talán kevés időt töltenek együtt, kettesben, esetleg valami más (talán egy élethelyzet) eltereli a figyelmét. Az ilyesmin tudatosan lehet segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!