Hogyan becéz titeket a férjetek, párotok, ahogy más rokonokat nem lehet becézni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 11:23
11/23 anonim válasza:
ő engem cicanyuszinak :) Én meg őt Mackósajtnak! :) Pedig nem is mackós alkat...de olyan meckósajt feje van!! :) 3 éve együtt vagyunk!
12/23 anonim válasza:
A férjem Kincsemnek hív. Ha nagyon mókás kedve van, akkor Makinak (azért, mert állandóan csimpaszkodnék rajta). :)
13/23 anonim válasza:
Cicának, Szerelmemnek, Szivemnek, én őt Fókababynek, Cicának, Ciculinak(Csőrikéből), Culinak(Ciculi becézve)!!!
14/23 anonim válasza:
Csimpi (a csimpaszkodás miatt :) ), Mirc, Mirci, Manó, Manóka, Piffi, Pifcsi, Anyamacska (van már gyerekünk)
15/23 anonim válasza:
mamikám voltam régebben,már nem:(
16/23 anonim válasza:
A férjem Édesszájú Szép Nyerőcének hív időnként. Egyikünk sem tudja, mit jelent:) Én Kicsimnek nevezem (197 cm magas).
17/23 anonim válasza:
Párom Babámnak, Kicsimnek, Életemnek szokott hívni.
Én Őt Kicsimnek, Szivemnek.
18/23 anonim válasza:
Nyúlcus, nyuszika, nyusszancs, Bettu bébi... :)
19/23 anonim válasza:
Engem nem becéz és én sem becézem őt, a nevünkön szólítjuk egymást :)
20/23 anonim válasza:
A barátom engem: Szépségem, Egyetlenem, Szerelmem, Kicsim
Én őt: néha Édesem, amúgy nem állnak a számra ezek a becézések, akármennyire próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!