Mit csináljak segítsétek, kirúgtak a suliból, otthonról el akarnak küldeni, mit tegyek?
Nincs iskolám, nincs pénzem, sz@rt se tudok tananyagból , itthonról el akarnak küldeni, és ilyenkor egy barátomra se számíthatok!
Ha a legrosszabb bekövetkezne /elküldenek itthonrol/ hova menjek semmi nélkül? 18/f
jelentkezz be esti suliba mihamarabb,hogy le tedd az érettségit!
Otthon pedig jobb ha meghúzod magad.Menj el dolgozni is,építkezésre v bárhova...
Ha te is hülye voltál, és azzal védekezel, hogy nem tudsz ellene tenni, akkor nem gondolod, hogy ezt a barátaid is látják, és úgy gondolják, hogy tényleg te b@sztad el?
A barátaid veled egykorúak? Mert ha nem laknak külön a szüleiktől, nem rajtuk múlik, hogy befogadnak-e.
Látod,ez itt a baj...Miért holnap intézel valamit??
Ha annyira akarnád,hogy rendbe jöjjenek a dolgaid,már rég az internet előtt kéne ülnöd és nézned hogy hová vennének fel...és lehet,hogy nem érettségizned kellene,ha nem tudtad eddig sem befejezni,hanem tanulj valami szakmát,hogy aztán dolgozhass..ha ilyen rossz a helyzeted otthon,előbb utóbb úgy is el akarsz majd menni..
és ha sikerül valami sulit keresned,akkor nem kéne ezt is elcseszni...
én pár hete olyan helyzetbe voltam mint most te.de jó lenne ha abba az esti gimibe jönnél ahova most én is járok:D
Jól meg értenénk egymást:D 19/F
hol keresel sulit?hátha...:D
0.Elgondolkodsz azon, amit tettél és nagyon mélyen magadba szállsz és megígéred magadnak, hogy soha többet nem csinálsz ilyet.
1.Odaállsz a szüleid elé és bocsánatot kérsz tőlük és kérsz egy kis időt, a hibá(i)d kijavítására. Lássák, hogy megbántad és hogy komolyan gondolod. Ha valakit bántottál, akkor tőle is bocsánatot kérsz.
2.Keresel melót - árufeltöltő, szalagmunka, építkezés, utcaseprés, wc pucolás stb. - nem lehet finnyáskodni, nem vagy abban e helyzetben.
3.Beiratkozol esti iskolába és tanulsz, mint a kisangyal.
Könnyű lesz? Nem. Megéri? Igen. Tanulsz belőle? Ezt csak te tudhatod.
Am elmondanád, hogy mit műveltél? Mi olyat lehet csinálni, amiért kirúgnak a suliból és még otthonról is el akarnak küldeni?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!