Vicces gyerekkori emlékek? :D
nektek milyen vicces kiskori történetetek van? :))
nekem most jutott eszembe,kiskoromba volt egy ilyen korszakom,vagy 1-2 éves koromban,hogy valamiért mindig mindenkit harapdáltam,és egyszer apám kicseszett velem,és bekente a karját csípős paprikával,erre odaszólt nekem,hogy -Na most harapdálj! erre odamentem,elkezdem nagyban harapni,erre észrevettem,hogy csíp,és kapargattam a nyelvem és ott sírtam apámnak hogy -Apa,eeeeeeeeeeeeeehhh!!
mondjuk ez így leírva nem vicces,de amúgy nagyon nagy xD
Én kiskoromba mindig egy szivacslabdát harabdált és asszem meg is ettem...a labda mai napig meg van megharabdálva
Egyszer jöttem haza isiből és o. Társám is vam egy tesója és nem látta hogy leszállt és elkezdett kiabálni a buszsofőrnek hogy
-álljon meg álljon meg!
És akkor látta hogy kistesója ott mosolyog rá
Meg volt ugyam evvel hogy fent hagyta a tornazsákát a buszon és
-àlljon meg álljon meg ! És odaadta neki a sofőr😂😂
Meg volt még egy és ugyamezzel az o.társammal meg még volt velünk egy o.társ,2.asok voltunk és fél1es buszosok (akkor)
Aztán egyik tanár kérdezi hogy 1.ős buszos nincs is?
És mondja hogy
-de !mi!
Hirtelen elfeledte hogy mi nem elsősök voltunk
Aztán egy morgos tanár volt de amugy kedves csak néha ilyen morgos ha kell és jól ráordítt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!