Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces gyerekkori emlékek? :D

Vicces gyerekkori emlékek? :D

Figyelt kérdés

nektek milyen vicces kiskori történetetek van? :))

nekem most jutott eszembe,kiskoromba volt egy ilyen korszakom,vagy 1-2 éves koromban,hogy valamiért mindig mindenkit harapdáltam,és egyszer apám kicseszett velem,és bekente a karját csípős paprikával,erre odaszólt nekem,hogy -Na most harapdálj! erre odamentem,elkezdem nagyban harapni,erre észrevettem,hogy csíp,és kapargattam a nyelvem és ott sírtam apámnak hogy -Apa,eeeeeeeeeeeeeehhh!!

mondjuk ez így leírva nem vicces,de amúgy nagyon nagy xD

2011. nov. 21. 15:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat :'D

ezekről most eszembe jutott néhány

pl nem tudtam,hogy angolul a peach (barack) -t pícsnek ejtik,én meg bementem a boltba,és mondtam az eladó csajszinak,hogy -Kérek egy po:cslevet!

hát egy kicsit nagyot nézett :'DD

utána olyan is volt,hogy nővéremékkel mentünk mi is a Balcsira és kitaláltuk a nővérem barátjával,hogy menjünk el labdát venni :D tesóm meg addig napozott

mi meg megvettük a kis labdánkat,tesóm meg elfelejtette hogy labdát veszünk,és amikor egyszercsak felnézett,látta,hogy a vízban valahol messzebb ott egy srác,aki hátulról tökre úgy nézett ki,mint tesóm barátja,és látta,hogy a srác ott nézelődik,mintha keresne valakit....és elkezdett ugye gondolkodni,és azt hitte,hogy az a barátja,és mivel engem nem látott,azt hitte,belefulladtam vízbe vagy vmi...és rohan be a vízbe,lélekszakadva,mi meg nagy vígan ott jövünk a labdácskánkkal...erre tesóm meg egyszer csak oda üvölt,hogy -Ti meg hol a f@szba voltatok?! és elmesélte a sztorit a sráccal aki keresett valamit a vízben....akkor végülis szar lehetett tesómnak,mert nagyon megijedt,de így már utólag vicces :DDD

és ez meg a szomszédunk története,hogy a fiúk még csak ilyen 1 éves körül lehetett,és csokit evett és kiment oda sétálgatni az udvarra...és az apukája meg ment ki és látta,hogy barna kis darabkák vannak a földön,gondolta,biztos a csokidarab az,és elkezdte felkapkodni és megette,erre érezte,hogy szószerint szar íze van...erre odanézett,látta,hogy a gyerek levette a pelenkáját és hogy felette a gyerek sz.rát...

jah és amúgy én is kos vagyok :D csak én márciusi :P

2011. nov. 21. 16:23
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Lányom talán 1,5-2 év körüli lehetett, még nem nagyon tudott beszélni. A mosdót úgy érte fel, hogy egy kis székre állt rá. Egyszer kiment wc-re, jött vissza, kérdeztem, mosott-e kezet. Mutatja, vizes volt. Kérdezem, hogy felálltál a székre? Ingatta a fejét. Mondom, akkor hogy mostál kezet? Kihívott a fürdőbe.......és ment a wc-hez, mutatta, hogy ott lent...
2011. nov. 21. 16:25
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Szokászom volt a futkosás le föl a terszon,hát egy szépnapon hasonló játék közbe neki futtotam teljes lendületből a betonlépcsőnek,és szájjal telibe vertem a betonszegélyt,hát szivószállal ettem egy darabig,meg megnyertem a kitud hintából messzebbre ugrani versenyt is a fém korlátot sikerült telibólintani.Anyu szerint hat fiú veszett el bennem,gyerekként többet voltam balesetin,sürgősségin,mint otthon.Sajnos ez az önveszélyes,közveszéles zúziuszságom felnőtt korra is megmaradt.
2011. nov. 21. 16:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg egyszer egy családi rendezvényen pálinkáztunk,unaknővérem kislánya,odajött belehúzott anyukája poharába,majd felkiálltott,anya ez a viz olyan szúrós.Azt hittem beszarok.
2011. nov. 21. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Régen mindig mi vigyáztunk nagynénémék macskájára mikor elutaztak valahova, azt hiszem az lehetett az első alkalom. Olyan 2-3 éves lehettem, és éjjel a sötétben bejött hozzám a cica, és dorombolt nekem, én meg elkezdtem bőgni, hogy "morog az ágy":D
2011. nov. 21. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

Elkezdtem inni egy pohár almalevet , mondom anyának furcsa az íze . Mondja biztos jó . Megittam egy nagy pohárral , anya tölt , mondom furcsa ízű (de azért iszom ). Erre anya megkóstólja : ez erjedt !

Kissé kába voltam (meg hánytam mert undorodok az alkoholtól , cigitől stb.) :) kb. 4-5 évesen

2011. nov. 21. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem az én gyerekkori sztorim, hanem az unokatesóm 2 éves lányáé.

Rám volt bízva a kislány, jól megvagyunk meg minden, Épp sminkeltem a fürdőszobai tükörben, ő meg nézett engem, majd odament a kádhoz, aminek a széle az álláig ér kb. Én figyeltem a tükörből, hogy nehogy bemásszon vagy ilyesmi.

A kislánynak eszébe sem jutott bemászni, megfogta két kézzel a kádat és belefejelt a szélébe, de baromi hirtelen. Nem csúszott meg, az látszott volna a tükörből. Szegény kislánynak letört egy pici darab a fogából. Rémesen sajnáltam, de mivel nem történ komoly baja, azért kicsit vicces. El sem tudom képzelni, miért csinálhatta, de van egy két ilyen dolga..:)

2011. nov. 22. 14:52
 18/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

amúgy az almalésről megint eszembe jutott egy xD nyáriszünetben fürödtünk a medencébe és szokásomhoz híven,most is egy csomót lenyeltem véletlenül xD és bementem enni,pont az egyik kedvenc kajám volt (karfiolleves :P) és eszem,eszem,mondom anyámnak -Anya,popkorn íze van a karfiollevesnek o.O erre mondja nekem,hogy jajj hát milyen hülye vagy,biztos nincs olyan íze,mondom jó,biztos csak azért érzem ilyen ízét meg most ittam meg vagy fél liter klóros vizet xd erre ittam egy kis tejet,de annak éreztem,hogy normális íze van

úgyhogy ott már kezdtem gyanakodni...

és másnap hajnali 5kor arra keltem fel,hogy mindjárt összef.som magam

és aznap anyámon kívül az egész családdal felváltva ültünk a wc-n mert mindenki evett anyán kívül a levesből xd

2011. nov. 22. 15:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyszer vigáznom kellett szomszéd 5 éves kislányára,szomjas volt én meg adtam neki szőlőlevet,mondta hogy olyan fura ize van,kiderült hogy mustot adtam neki.
2011. nov. 22. 18:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott egy másik is:D Mikor kb 10 éves lehettem, anyuék beírattak manökenképzésre, és fellépés előtt sminkeltek minket egy kicsit. Mivel vörös hajam van, a sminkes lány nem tudta, hogy milyen színű legyen a szemhéjam, én meg nagy lelkesen mondtam, hogy augusztusban születtem, ezért legyen zöld vagy barna, mert ősszel születtem, és ősz típus vagyok. Valami hülye kis tinilapban olvastam.. Nagyon sokáig baromi okosnak hittem magam, egy pár évre rá valahogy eszembejutott a sztori, és rájöttem, hogy augusztus nyári hónap...
2011. nov. 22. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!