Miért fukar az anyós? Tök ritkán vagyok náluk, max.2hetente 1 napot, és feszt arra jön ha eszünk a párommal. Állandóan azt nézi mit eszek meg mennyit. Nem is szeretek enni náluk.
"Arabok nem kötnek előnytelen üzletet."
:DDDD ezen sírtamxD
Kérdező: én a helyedben jól kioktatnám, hogy ha nálatok a párodtól nem sajnálják az ételt, akkor ő se tegye. És egyetértek abban, hogy ne titokban, hanem nagyon is nyíltan vigyél oda ételt. De ne kínáld meg belőle! Ha kérdezi mit melegítetek mondd ezt: hoztam magamnak egy kis grillcsirkét, mivel itt úgy sem ehetek rendesen. Ha kérne belőle mondd meg, hogy ő sem adja jó szívvel.
Ha a párodnak meg ez nem tetszik, el lehet dönteni, hogy anyu szoknyája mellett akar csücsülni egész életében, vagy ki áll a párja mellett.
Pofátlan vénasszony....
De megütném az ilyet:-) A saját fiától is sajnálja az ételt?
Szegénykém, akkor el tudom képzelni, veled hogyan viselkedik...
20N
Akkor igazán a sarkára állhatna a párod. 24 évesen már nem feltétlenül kéne az anyjától függenie.....
Ne haragudj, nem sok közöm van hozzá, de ha ilyen az anyja (márpedig ha ebben ilyen fukar, másban is ilyen tahó) akkor miért nem költöztök össze, és minimalizáljátok az anyós-meny találkozást?
Kedves kérdező!
Nem igazán értelek! Ti már férj és feleség vagytok, de külön éltek? Ha pedig nem vagytok azok, akkor az a nő nem is az anyósod. És ha nem vagytok összeköltözve, akkor hogy éltek? Albérletben, a mamánál, vagy hogyan?
Nem lehet az, hogy te túl kövér vagy, és azért nézegeti az anyós, mennyit falsz? Tudod épp a kövérek szokták hangsúlyozni, hogy ők milyen keveset esznek, és a levegőtől híznak. Meg a napi 1 zsemlétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!