Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fukar az anyós? Tök...

Miért fukar az anyós? Tök ritkán vagyok náluk, max.2hetente 1 napot, és feszt arra jön ha eszünk a párommal. Állandóan azt nézi mit eszek meg mennyit. Nem is szeretek enni náluk.

Figyelt kérdés
Nem is szoktam csak valami nagyon minimálisat, mert nem is esik jól a kaja. Meg ha melegítünk a mikroban, állandóan megkérdezi a kisfiát, hogy mit melegítetek? Sajnál mindent. Amúgy is sz..rt főz, zsírosat, utálom a főztjét és még sajnálja is. Most vigyek magammal kaját titokba? és ne egyek náluk semmit?
2011. nov. 21. 11:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
lehet hogy éppen azért figyel mert feltűnt neki, hogy milyen keveset fogyasztasz:)
2011. nov. 21. 11:42
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

"Arabok nem kötnek előnytelen üzletet."

:DDDD ezen sírtamxD

Kérdező: én a helyedben jól kioktatnám, hogy ha nálatok a párodtól nem sajnálják az ételt, akkor ő se tegye. És egyetértek abban, hogy ne titokban, hanem nagyon is nyíltan vigyél oda ételt. De ne kínáld meg belőle! Ha kérdezi mit melegítetek mondd ezt: hoztam magamnak egy kis grillcsirkét, mivel itt úgy sem ehetek rendesen. Ha kérne belőle mondd meg, hogy ő sem adja jó szívvel.

Ha a párodnak meg ez nem tetszik, el lehet dönteni, hogy anyu szoknyája mellett akar csücsülni egész életében, vagy ki áll a párja mellett.

Pofátlan vénasszony....

2011. nov. 21. 11:45
 13/26 A kérdező kommentje:
Mindig direkt jól bekajálok otthon, hogy ott a lehető legkevesebbet egyek. Most már tényleg viszek majd valami kaját. Hát azt nem hinném, hogy furcsállja, hogy keveset eszek, mert még képes a saját fiára képes rászólni, hogy miért eszik sokat. Szóval egy sóher, fukar, köcsög f...sz...
2011. nov. 21. 11:46
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

De megütném az ilyet:-) A saját fiától is sajnálja az ételt?

Szegénykém, akkor el tudom képzelni, veled hogyan viselkedik...

20N

2011. nov. 21. 12:13
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Mennyi idősek vagytok amúgy? És anyós hány éves?
2011. nov. 21. 12:14
 16/26 A kérdező kommentje:
Hát szívem szerint én is megütném! Párom 24, én 21, anyós 45 éves.
2011. nov. 21. 12:21
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Akkor igazán a sarkára állhatna a párod. 24 évesen már nem feltétlenül kéne az anyjától függenie.....

Ne haragudj, nem sok közöm van hozzá, de ha ilyen az anyja (márpedig ha ebben ilyen fukar, másban is ilyen tahó) akkor miért nem költöztök össze, és minimalizáljátok az anyós-meny találkozást?

2011. nov. 21. 13:04
 18/26 A kérdező kommentje:
Még nem tudtunk sajnos összeköltözni, mert nem találtam munkahelyet abban a városban ahova költöznénk. Ezért itthon lakom és dolgozom addig amíg nem lesz meg a nyelvvizsgám. Mert csak akkor tudunk összeköltözni ha én is rendes fizetésért tudok dolgozni. De ha minden jól megy akkor hónapok kérdése és megoldódik az összeköltözés. Én is ezt várom már, mert ez lehet megoldás.
2011. nov. 21. 13:07
 19/26 A kérdező kommentje:
A barátom pedig rendszeresen kiosztja az anyját, de az anyja meg egy paraszt, és így ezért nem tud javulni a helyzet. Szóval tudom ha nem vagyok ott, akkor imádják egymást anyuval, ha meg ott vagyok akkor az anyós bunkó, meg kötekszik:( Pedig még soha nem szóltam neki egy rossz szót se! Eddig rendes voltam(vagy rendesen tűrtem inkább), de mostmár nem megy!
2011. nov. 21. 13:10
 20/26 anonim ***** válasza:
24%

Kedves kérdező!

Nem igazán értelek! Ti már férj és feleség vagytok, de külön éltek? Ha pedig nem vagytok azok, akkor az a nő nem is az anyósod. És ha nem vagytok összeköltözve, akkor hogy éltek? Albérletben, a mamánál, vagy hogyan?

Nem lehet az, hogy te túl kövér vagy, és azért nézegeti az anyós, mennyit falsz? Tudod épp a kövérek szokták hangsúlyozni, hogy ők milyen keveset esznek, és a levegőtől híznak. Meg a napi 1 zsemlétől.

2011. nov. 21. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!