Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az már nagy baj, hogy annyira...

Az már nagy baj, hogy annyira utálom a szüleimet, hogy akkor vagyok csak itthon nyugodt és boldog, amikor egymással veszekednek?

Figyelt kérdés
17/F
2011. nov. 20. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Azért maga is szépen beszél 60 éves létére...nehogymár egy idegen asszony mondja meg nekünk hogy mennyit érünk.

De minden elismerésem hogy a számítógépet tudja kezelni. :D

2011. nov. 20. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Fura, hogy neked ez örömet okoz. Miért? Mi a jó számodra ebben? Inkább békítened kellene őket még akkor is, ha nem szereted őket. Ők szeretnek Téged?
2011. nov. 20. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Hogy ki mennyit ér.... Áruknál a piac mondja meg! Minden annyit ér amennyit adnak érte! Hiána tartod többre portékádat ill. magadat! Igen .. tapasztalatom az hogy a mai fiatalok... de! Ez az én időmben is így volt, akkor is sokan ezt mondogatták! Az erkölcs, az emberek tartása, különösen a mai tizenéveseké a béka segge alatt van! Régen is voltak ilyenek, de.. most alig vannak normálisak! Mi a normális ? Lassan ez lesz az, mert ez lesz a többség! Szégyen a társadalomra , az oktatásra, a szülőkre !!! Hogy írhatok olyat, mert ezt látom tapasztalom, no meg a korom miatt! Miért azt hiszed mindenki sötét és húgyagyu aki már nagypapakorú? Tudom nehéz helyzetben vannak a mostani pályakezdők, bármit tanulhat, de munkája alig lesz! Élni pedig kell, ha már kipottyantunk e világra, de.. próbáljunk meg együtt a szülőkkel, azt is tudom van kivel nem nagyon lehet. Jobb csak akkor lesz a világ, ha mi akik benne vagyunk jobbá tesszük! A város is tőlünk lesz tiszta, avagy mocskos!

Na szép estét fiatalok!

2011. nov. 20. 18:53
 14/19 A kérdező kommentje:

A mostani fiatal generációnak azért nincs jövője, mert az előző generáció tönkretette, nem?

Vagy egy 16 éves gyerek mennyiben tehet a kialakult helyzetről?

Ha a gyerek neveletlen - nem a szülők dolga hogy megneveljék?

Olyanok vagyunk, amilyennek nevelnek minket. Ha a fiatalságot életképtelennek látjátok, akkor az, kedves felnőttek (akik húúúúdebölcsek lettek mostanára) a TI hibátok!

2011. nov. 20. 19:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, lájk! :D
2011. nov. 20. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Ja "apámű" tönkre tette a gyerekkorom,anyámat lelkironcsá tette 12 13 évesen főztem mostam stb,17 évesen már dolgoznom kellett,anyám szerencsér etalpra állt,én is ember lettem,de apámat tisztelni nem tudom,nem szeretnem,semmit nem érzek iránta,ésnem érzem magam rossznka mert nem én vagyok a rossz.

Amúgy sajnos munkám során (Nem oknélkül lett az ami)láttam olyan kislányt is aki a fogorvásnál jobban érezte magát,mint "otthon",mert a fogorvos törödőtt vele,szépen beszélt vele,mig otthon csak azt kapta hogy kár volt megszületnie.

2011. nov. 20. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
18-16! zöld kéz ment
2011. nov. 21. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező,lájk :)
2011. dec. 8. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
26%
én szeretem a szuleimet.gondolj bele,ha ok nincsenek,te se lehetnel.ha anyud mikor megtudta h veled terhes,miet nem vetetett el.ok ruhaznak,etetnek,fizetzik a sulit,netet,zsebpenzt adnak.valakinek ez sem adatik meg.valakinek nincsenek is szulei,meghaltak valamilyen betegsegben vagy balesetben.ok tanitottak meg jarni,enni.mi lenne veled nelkuluk??ezen gondolkodj el!ha a te gyereked is fog teged utalni hogy fog az neked esni??nem jól.akarmilyen szemetek is veled neha,a szuleid.
2012. jan. 2. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!