Vannak még rendes, normális nők?
Számomra nem az alkoholfogyasztás jelenti a kikapcsolódást, szeretek sétálni, kirándulni, beszélgetni vagy csak hallgatni, érzékenyen érintenek olyan dolgok, amik a legtöbb embert hidegen hagynak, nem bújok ágyba mindenféle olyan alakkal, akit nem vagy csak alig ismerek (sőt senkivel, mert olyan "nomális" vagyok, hogy én szeretném valaki olyannal elsőre, akit tényleg szeretek),
szóval nem, én nem vagyok normális nő.
A normális az az átlag, amit a legtöbben követnek, belőlük rengeteg van... (Csak ugye kérdés az, hogy milyen mégis most az az "átlag"...)
Kerdezo, ma 12.30-as.
Mi van, megy a privi mar kozotettek? De jo lenne egy szep romantikarol hallani:)
12:43-as
nagyon igaz amit írtál, valóban az átlagos csajok is k.rva szépnek hiszik magukat és magasra teszik a mércét
a kérdésre visszatérve igen vannak normális nők
én annak tartom magam és mire megtaláltam a számomra normális pasinak mondott férfit addig jó sokat szenvedtem a genyó hapsik miatt
előbb utóbb mindenki megtalálja a tökéletes nőt/férfit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!