Szerintetek milyen ötlet a páromnak (30 éves) legot venni karácsonyra?
Figyelt kérdés
Igazából vettem már neki egy elég drága parfümöt, amit megemlített hogy nagyon szeret (de ő nem szokott saját részére ennyire drágát venni), illetve egy hosszú ujjú pólót. De mindenképpen szeretnék még valamit, és annyira imádja a legokat, akárhova megyünk vásárolni, mindig megnézi őket és teljesen be tud lelkesedni. A múltkor megtaláltuk néhány gyerekkori legoját és vagy egy órát elszórakozott vele. Én most egy technik készletre gondoltam, amiből motort és choppert lehet építeni. De nem tudom, vajon tényleg fog-e örülni neki vagy vegyek valami mást inkább? Lehet, hogy furának fogja találni?2011. nov. 19. 00:11
21/21 anonim válasza:
Sosem értettem azokat, akik cikinek tartják, ha egy felnőtt ember játszik valamivel. Miért kéne befásult, mogorva emberré válni 20 év felett?
Pl a legózás mennyivel gyerekesebb, mint a videójátékozás? Az utóbbi mégis elfogadott és senki sem ütközik meg azon, ha egy felnőtt ember azzal tölti az idejét.
Nekem van egy ismerősöm, közel 40 éves, aki gyerekkorában rengeteget legózott és mostanában jött nála elő megint ez a hóbort. Megkereste a régi játékait és épített. Szerintem ebből nem lehet kinőni.. Biztosan örülni fog a legónak a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!