Szerintetek milyen ötlet a páromnak (30 éves) legot venni karácsonyra?
23 évesen bármikor neki tudnék állni legózni....sztem ez pont olyan minthogy más rajzolni szeret, megint más leinni magát a kocsmában...akkor számomra nem kérdéses melyik a "gáz".
Én pl a maketteket szeretem, az is ilyen 0-99 éves korig dolog, és nem hoz lázba a póló, parfüm, stb.
Sztem a technik az jó ötlet lehet, vagy vmi komolyabb legó. Külön poén lehet, és örülhet neki, ha esetleg valamelyik gyerekkori legóját veszed meg neki (lehetőleg ne azt ami megvan teljesen, hanem mondjuk azt ami elveszett, hiányos, vagy első darab volt)...az is ütős ajándék lehet.
Jó ötlet,gyerekkoromban én is nagyon szerettem legozni,de még most is szívesen játszanék vele.Gáz,nem gáz,ez van:)
30/N
A 40 éves férjem egy másodperc alatt fiatalodik vissza, ha játékbolt előtt megyünk el. Be kell menni és csillogó szemmel válogat, néha vásárol legót vagy automodellt magának.
Világéletemben fiús mentalitású voltam, Barbie-m soha nem volt, legóm és matchboxom annál több. Karácsonyra már vettünk egymásnak távirányítós helikoptert, én legutóbb szülinapomra távirányítós autót kaptam (40 km/h a végsebessége és nagyon tép terepen :)). A rokonság dünnyögött, hogy háziasszonynak ilyet, fúj... én meg rohantam ki a mezőre kipróbálni :)
Apám (65 éves) másnap kölcsönkérte, hogy ő is játszhasson vele :)
Gyerekkoromból is a legjobb ajándékként tartom számon az 5-ös rajtszámú versenyautót, az ötödik születésnapomra :)
Puzzlet is nagyon szeretem, a férjem egyszer annyiból nyúlt mellé, hogy német gyártmányút vett, nem tud németül, én a dobozt néztem döbbenten, hogy 10 darabos puzzle, 6 éves korig ajánlott, illetve lehet számokat tanulni róla. Nem volt kihívás :)
Szerintem mókás, vedd meg neki.
Tavaly a barátom teljesen belelkesedett egy kis távirányítós autóért, de sajnos már elfogyott, mire megvettem volna neki karácsonyra.
Ő 31 éves :).
Apukám 56 lesz, ő meg teljesen odavan Thomasért a gőzmozdonyért, van is neki többféle kis figurája :).
Sajnálom azokat az embereket, aki nem tudnak túllépni önmagukon és néha gyereknek lenni.
Szerintem ők nagyon boldogtalanok.
L/24
Annyira imádlak ezért kérdező!!!! :):)
Az én Uracskám is 30 lesz hamarosan és egy hónapban lesz karácsony, szülinapja meg az első évfordulónk. És több kisebb ajándékot kap. Vettem már neki egy nadrágot, mert az hiánycikk, de a hasznos mellé akartam egy meglepit is még...és ahogy a kérdést olvastam jutott eszembe, hogy hónapokkal ez előtt említette, hogy imádott legozni!!
Köszönöm még egyszer Neked!
Minden jót!!
23N
Jófejek vagytok :-DD
Hát szívesen az ötletért, kedves utolsó, nekem is csak most jutott eszembe, hogy valamelyik nap elővette a gyerekkori legóját.
Valaki írta, hogy olyat vegyek amilyen gyerekkorában volt csak hiányos, hát nem tudom de szerintem teljes készletben nem nagyon lehet olyat kapni, bár akár vaterán meg lehetne nézni, biztosan örülne neki, majd talán legközelebb...
A motorosra azért gondoltam, mert imád motorozni, van egy motorja és sokszor azt bütyköli...
Különben a makett is nagyon klassz ötlet, majd kipuhatolom hogy szokott-e makettezni és legközelebb azt kap.
Tavaly vitorlázórepülést kapott tőlem :-) legjobbak a nem szokványos és igazi meglepi ajándékok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!