Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak lepontozva...

Miért vannak lepontozva és/vagy lehurrogva, akik azt tanácsolják: "Költözz el! "?

Figyelt kérdés
Nap mint nap jönnek a kérdések: nem bírom a szüleimmel, mit tegyek? Legtöbbje huszonéves, aki vagy tanul még, vagy munkanélküli. Mit várnak ők? Miért jönnek mindig azzal, hogy nincs mód elköltözni? Másoknak miért sikerül mégis? Ha lehetetlen volna, miért ismerek nem is egy olyan embert, aki ezerszer súlyosabb helyzetből rántotta ki magát?
2011. nov. 18. 18:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha már a pontozásnál tartunk, arra is kíváncsi lennék, hogy miért nem hasznos a válaszom a pontozgatók szerint, de általában a pontozóhuszárok arra sem veszik a fáradtságot, hogy leírjanak két mondatot, csak nyomogatják eszeveszettül a kis kezeket.

Ha meg kiderül, hogy miért is lettél lepontozva, akkor is az derül ki, hogy azért, mert nem értenek veled egyet. Ami persze a hasznosságot nem tudom mennyiben befolyásolja, hogy Béla96 nem azon a véleményen van, mint én. Hát ne legyen. Nem mindenki gondolkozik ugyan úgy. De ezért nem értem, hogy miért kell vérre menő harcokat vívni.

Le szoktam írni, hogy mit gondolok, majd jön vaklaki, aki letámad, persze megindokolni nem tudja, hogy miért nem jó amit mondok, úgyhogy csak azt hajtogatja, hogy ostoba vagyok, meg ostoba dolgokat írok. Amikor szerintem nem az a lényege egy kérdésnek, hogy mindenki egy véleményen legyen, hanem hogy több álláspontot is elolvashasson a kérdező.

A kedvencem amúgy, ha megkérdezem, hogy akkor most konkrétan miért is írok hülyeségeket szerinte, azért mert csak. Mert szerinte pedig nem úgy kéne. :) Ja akkor jó.

2011. nov. 19. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!