Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni, mi lenne...

Nem tudom eldönteni, mi lenne a helyes. Szólni, vagy lapulni, mint kaki az avarban?

Figyelt kérdés

Egy kis helyzetjelentés: falun élek, egy szomszédomnak segítek, aki ezért házi tejet ad, amiből én csinálok tejfölt, túrót, sajtot. . .

Két hónapja lakunk itt. Azelőtt volt egy lakótársunk, nevezzük Gyulának.

Nos ez a Gyula egy időre a közeli városban maradt, úgy nézett ki, hogy ő is költözik ide, de egyenlőre anyósom szállásolta el.

Egyik nap összecihelődtem, mert már régóta ígérgettem anyósomnak, hogy elmegyek hozzá. Összepakoltam a fent említett cuccokat, a manómat, és elintultunk.

Felmentem anyóshoz csengettem.

Anyósom nem a megfelelő szobából jött ki, kicsit késve, és rendetlenül: kóc, elkenődött smink. . . Ez nem vall rá.

De nem gyanakodtam volna, ha nem látom meg Gyula arcán az árulkodó fekete-kék csillogó sminkfoltot.

Itt megjegyezném, hogy Gyula eléggé labilis lelkületű, szorongásos pánikbeteg. Három évig laktam vele, tudtam a rohamait kezelni. De befolyásolhatóbb egy tízévesnél. Itt a szemfüles GyKs rájöhet, hogy nem kedvelem tulságossan lányom nagymamáját. Nem is téved. Nagyon manipulatív, sokszor nem vettük észre, hogy áskálódik. De mégis a férjem anyja, max óvatos vagyok vele.

Anyósomnak van egy párja, aki osztrákban építőmunkás. Tulajdonképpen az ő lakásában laknak.

A srác, nevezzük Bélának egy kedves, jó humorú 30as, a férjemmel ők hárman igazi triumvirátus, nagyon jó barátok egymásnak, és nekem is.

Itt már mindenki rájött hogy mi történhetett, anyós és Gyula között. Erre megerősítést is kaptam, mert miután egy rémesen kínos óra után már indultam is, Gyula lekísért, és megkért hogy Béla és a férjem előtt ezt tartsam titokban.

Legjobb lenne nem belefolynom, elfelejteni. De Béla hétvégén jön segíteni fát rakni, önzetlenül.

Nem értem anyósomat miért teszi ezt, nem értem Gyulát sem. ő ebbe bele fog zakkanni.

2011. nov. 18. 12:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a kedves anyóssal kéne ezt megbeszélni, ha mindenképpen akarod, ha nem akkor mint "kaki az avarban"

Ui.: Jót röhögtem, már bocsánat! :D

2011. nov. 18. 12:21
 2/18 A kérdező kommentje:
Ha mással történt volna, akkor én is kacagnék!
2011. nov. 18. 12:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy. Ha belefolysz, akkor Te leszel a sz*rkeverő, ha nem teszel semmit, akkor viszont az apósoddal szúrsz ki, de nagyon. Én a helyedben, vagy elmondanám a férjednek, hogy beszéljen az anyjával, agy magam beszélnék az anyóssal, hogy ezt nagyon nem kellene csinálnia.
2011. nov. 18. 12:24
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Én a férjemnek elmondanám, aztán majd ő eldöntené, mit lép...
2011. nov. 18. 12:28
 5/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez az egész olyan, mintha el kéne döntenem melyik ujjamba harapjak. Mindegyik fáj, de máshol.
2011. nov. 18. 12:31
 6/18 anonim ***** válasza:
23%

Bela 30as, gondolom anyosod nem. Gyula is egy toyboy?

Hagyd anyosodat elvezni meg a par eveit:)

2011. nov. 18. 12:32
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Én elmondanám a férjemnek.
2011. nov. 18. 12:32
 8/18 LadyLee ***** válasza:
32%
Először beszélj az anyóssal, majd a férjeddel.
2011. nov. 18. 12:39
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak azért ne mond el a férjednek, hogy ne a te válladat nyomja ez a "titok"! Te láttad, te beszélj az anyósoddal, ha akarsz... Egyébként nem a helyzeten, hanem a szóhasználaton a leírás milyenségén nevettem!
2011. nov. 18. 12:59
 10/18 anonim ***** válasza:
En pedig maga a helyzeten rohogtem jot. Anyos felrek.r Gyulaval, habar egy fiatal sraccal el. Szoval Bela meg sem olyan nagy stud? Megjelenik a menye, rajtuk kapja, anyost nem zavarta. A menye van kiakadva, vagy talan irigy ra, hogy anyospajtas meg mindig kivant noci? Ez jo, koszi.
2011. nov. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!