Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nagyobb...

Miért van az, hogy nagyobb veszekedések után a párom az eljegyzési gyűrűket nézegeti?

Figyelt kérdés
Régóta szó van eljegyzésről, de egyelőre jegeljük a témát. Viszont már kétszer láttam, hogy veszekedés után nézegeti a gyűrűket. Most ez azért van, mert fél, hogy elveszít, és inkább megkéri a kezem??
2011. nov. 17. 10:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szóval te ezeket a válaszokat vártad: gratulálok a napokban meglesz a lánykérés már csak egy veszekedés és végleg rájön hogy te kellesz neki....sok boldogságot....

De az én véleményem akkor is az hogy ha ilyen helyzetben ez a reakciója akkor ott valami gubanc van, ennek nem ijedségből, és egyéb nem kellemes érzelmi vívódásban kell előtérbe helyeződni, mert akkor az kényszeres, és kényszeres házasságból sosem lesz élethosszig tartó kapcsolat....

2011. nov. 17. 11:23
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezt vártam. Csak azt nem értem, hogy ha menni akar, akkor miért keres rá pl a gyűrű árára. Érted. Ha el akar hagyni, ahhoz nem kell gyűrűket nézegetnie.
2011. nov. 17. 11:24
 13/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem lehet, hogy túlságosan is uralkodsz felette? Azt mondod, volt, hogy a könnyeit is kihoztad... Akkor tartom valószínűnek, hogy te vagy a markánsabb személy a kapcsolatotokban... Nem lepődnék meg, ha a vszekedéseknél is mindig ő húzná a rövidebbet.

Éppen ebből gondolnám, hogy ő nagyon is szeret téged és el akar venni, de te meg mindig kibillented és szerintem ő most kb. azt hiszi, hogy te úgysem mennél hozzá soha.

2011. nov. 17. 11:27
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerűen beparázik és azt hiszi akkor örökre az övé vagy. Nekem volt egy olyan exem aki elég ritkán mondta, hogy szeretlek de mikor balhék voltak mindenre ez volt a válasza...Félt és azt hitte ez hiteles és mindent megold.
2011. nov. 17. 11:28
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

Úgy van,ahogy az első 2 írta!!!!

félti a kényelmét,ennyi...

gondolja,gyűrűvel már mindent lehet,teljesen uralkodni akar feletted!

ne menj bele semmi esetben sem.

amit művel azt inkább birtoklási vágynak nevezném.

2011. nov. 17. 11:30
 16/26 anonim ***** válasza:
45%
Mit neveztek birtoklási vágynak könyörgöm? Hogy valaki a viták alkalmával nézi a gyűrűjét??? Hát ha ezt férfi olvassa biztos szakad a röhögéstől.
2011. nov. 17. 11:34
 17/26 A kérdező kommentje:
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy HA tényleg el fog jegyezni egyszer, akkor azt azért teszi, mert szeret, vagy más okból?
2011. nov. 17. 11:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a közeljövőbe történik akkor más okból....
2011. nov. 17. 11:37
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
De ezt miért nekünk kell megválaszolni? Mi értelem lesz ennek a házasságnak ha már az elején mi találgatunk itt ismeretlenül a miértek felett? Mi értelme van ennek a házasságnak, ha azt kérdezed, hogy vajon szeretetből vesz-e el? Ha ezeket a dolgokat nem érzed, ha már most nem tudtok olyan dolgokat megbeszélni amire az egyik fél kíváncsi akkor mi lesz később? ha már most nem tudsz elé állni, hogy drágám engem érdekelne, hogy mi jár a fejedben akkor amikor a gyűrűt nézegeted? akkor mi értelme van?
2011. nov. 17. 11:39
 20/26 anonim ***** válasza:

Minden nő száját be lehet fogni 1-2 "varázsigével"

1 -szeretlek

2 -el fogok válni, a feleségem nem ért meg

3 -nem csak szexre kellesz

ezek a kapcsolat elején, később már:

4 -gyere hozzám feleségül

5 -gondoltál már közös kisbabóra?

Ettől még az olyan agresszív, nagyszájú, érzelmileg terrorizáló nők is meghatódnak, mint a kérdező. Aki, bár itt nem említi, de biztosan nemegyszer példálózik mások esküvőjével, mert különben ez a szerencsétlen papucs nem ezzel próbálna visszakerülni a pixisbe.

2011. nov. 17. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!