Anyumnak egy 17éves,rendszeresen karbantartott katalizátoros suzukija van. Most néztük hogy piros a matricája.Teljesen meglepödtünk hisz évente megy vele szervizelni.
Anyum nem nagyon tud bkv-zni mert csipőprotézise van.Ma kellett mennie egy előadásra munkahelyén,igaz nincs messze..De ő rengeteg cuccal jár dolgozni. Ebédet is ő hozza haza.Igaz gyalog a munkahelye 10 perc,de egy 3fogásos ebédsor azért nem 1kiló.(3kilónál nem emelhet nagyon többet.) S ahol az előadás lesz/vagyis van oda elvinni az egész cugehört...
Nekem és a férjemnek nincs még kocsink,s ő bkv-val jár dolgozni. Már fél 6kor elment..
Vajon a buszokon miért nincs matrica? Pont most néztem...
nem igazán tol ki, bár bosszant, hogy büdös van esténként, és olyan ködös a levegő, hogy alig lehet látni messzebbre.
az autónkon kék matrica van asszem, szóval használhatjuk.
annyiban nem valami üdvös a dolog, hogy most tanulok vezetni, és kicsit pofátlannak érzem, hogy feleslegesen autózgatok a városban, különösebb cél nélkül.
remélem hamarosan esik valami eső, vagy lesz egy nagyobb szélvihar és kipucolja ezt a vacak szmogot a városból.
kezdem érezni, hogy az egészségemre is hatással van, néha fáj a szemem, és olyan dekoncentrált vagyok...
Vannak emberek akik fel sem fogják hogy nélkülözhetetlen az autó azonban nem mindenkinek telik úgymond (megfelelő) autóra
megint csak a szegényebbekkel lett kicseszve.
Nem az Én szar kocsim,ez az egyik.A másik meg ,hogy ha telne hüh de környezetbarát kocsira akkor már nem dolgoznánk csak éldegélnénk.
Nem kedvtelésből van az a kocsi,hanem megélhetés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!