Ki érti ezt? Hogyan múlhat el ez ilyen hamar?
ami tény, hogy ő nagyon akarta én pedig negatív voltam
akkor bocsi de csak annyit tudok mondani hogy vessél magadra....a vissza utasítást és ha negatívan jönnek le a dolgok azzal elrontasz mindent...akkor meg van az ok!ha nem viszonozzák ezt az érzést akkor ott huzamosabb ideig akkor sajnos szerte foszlik az a bizonyos tűz sajnos....és át megy csalódottságba...innen vissza út nehéz,de itt te hibáztál akkor ezek szerint....
Szerintem egyszerűen rájött,hogy büszkeségét nem kellene lehúzni a wc-n.
Benne voltatok egy kapcsolatban,amelyben ő 100%-ot adott,akarta,hogy működjön,te pedig semmit.Miután jelezte feléd,hogy ez nem jó így,te nem azt mondtad,hogy,jó változtatsz vagy elmondod konkrétan,hogy mi a gond,oldjátok meg együtt,hanem egyszerűen elhagytad.Most pedig visszamennél.Miért is? Ha eddig nem volt benned akkora szerelem,hogy ezt kimutasd vagy legalább törekedj rá,hogy megmentsd a kapcsolatot,akkor most miért is gondoltad meg,hogy mégis ő kell? Persze most meg vagy lepve,hogy nem várt rád otthon,teljes magányban,hátha felhívod,hogy folytassátok.
Előbb nem árt magadban tisztázni mit is érzel,mielőtt elkezdesz játszmázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!