Most megyek tárgyalásra a 4 hónapos kislányom apjával . Mivel elhagyott az apja engem 6 hónapos terhesen. Befolyásol valamit is az hogy nekem most lett 1 barátom? A tárgyaláson befolyásolvalamit is? Nem élek a barátommal együtt csak találkozunk?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 17:40
21/25 A kérdező kommentje:
Dehogy is.. nem is keres mert suliba jár technikumon van ez az utolsó éve semmi kersete nincs csak ö azt gondolja h gazdag azt nem az mert 1 panelba él az anyáékkal és egy juk a szobálya.. ahova még semmise fér be csak 1 heverö meg 1 tv...
2011. nov. 19. 13:04
22/25 anonim válasza:
Hát akkor már értem miért hagyot el ő egy középiskolás?! Pf lehet csak akkor akart volna gyereket mikor már felnö ő is. Nem volt egészen fair dolog ez részedről.
Követeled töle a gyerektatást. te akartad ezt a gyereket nevled fö! hiszen ha nem engedted hogy neki is legyen beleszólása .a te akaratod vot ez. az elöbb irta hogy nem akarta. akkor mit vársz? hogy viselkedjen veled? Kényes kérdes ez.
23/25 anonim válasza:
"6 hónaposan derült ki a sürgösségin h terhes vagyok.. a menzeszem is megjött mindig"
Utolsó! Végigolvastad? A kérdezőnek sem volt választása.
24/25 anonim válasza:
Tényleg, mi a helyzet? Mi volt tárgyaláson,vagy azóta?
25/25 A kérdező kommentje:
Még dns se volt csak kérte az apa .. amugy meg most keresett egy ügyvéd h enjek be január elsö hetében ... rengeteg fenyegetést kaptam töle.. hogy ne merjek utcára lépni ijesmi.. meg hogy ne merjek semit tenni különben baj lessz .. már anyira elegem van.. folyton névtelen telefonokat kapok senkise szól bele rejtett szám:S:S
2011. nov. 25. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!