Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most megyek tárgyalásra a 4...

Most megyek tárgyalásra a 4 hónapos kislányom apjával . Mivel elhagyott az apja engem 6 hónapos terhesen. Befolyásol valamit is az hogy nekem most lett 1 barátom? A tárgyaláson befolyásolvalamit is? Nem élek a barátommal együtt csak találkozunk?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 17:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
az apja aznap mikor kiderült 3 éve voltunk együtt kidobott azonal és fenyegetett hogy addjam örökbe vagy intézetbe. de nem adtam sehová és nem is fogom ö az én lányom és mindennél jobban szretem.
2011. nov. 17. 09:50
 12/25 eszta41 ***** válasza:

Azt még mindig nem írtad le, hogy milyen tárgyalásod lesz.

Válóper: biztos, hogy semmit nem befolyásol.

Apasági: biztos, hogy semmit nem befolyásol.

Gyerektartás:biztos, hogy semmit nem befolyásol.

Gyerekelhelyezés: na itt már nem biztos. Utolsó hozzászólásodból az jön le, hogy erről nincs szó, tehát az apa nem akarja a gyereket. Teljesen normális dolog, hogy továbbléptél és éled az életed. Egyébként a gyermekednek is jobb, ha egy boldog, kiegyensúlyozott anya van mellette, mintha egy megkeseredett anya. Ezt a bíró is tudja!

2011. nov. 17. 10:23
 13/25 A kérdező kommentje:
gyerektartás
2011. nov. 17. 13:11
 14/25 eszta41 ***** válasza:
Abszolút nem fogja befolyásolni, mindenképpen fizetnie kell majd.Ez szóba sem fog kerülni a tárgyaláson.
2011. nov. 17. 13:42
 15/25 A kérdező kommentje:
de elhöhozta a gyámügyön is .. most kért dns tesztet ! meg nem a kislányal volt elfoglalva hanem engem káromolt a jegyzökönyvbe amit felvett a nö a gyámhivatalnál..
2011. nov. 18. 11:47
 16/25 anonim ***** válasza:
De bunkó! Megkérdezhetem, miért ne akarta a babát? Úgy értem, mit mondott? Ne haragudj, de hihetetlen, milyen emberek vannak. (Nem kell odalenni az örömtől, de felnőttként is kezelhetné a helyzetet). Szülei?
2011. nov. 18. 12:03
 17/25 eszta41 ***** válasza:

Ezzel a viselkedéssel csak magát járatja le.

A dns-tesztel csak az időt tudja húzni. A gyerektartás visszamenőleg is járni fog. A nevén van a gyerek?

Ha igen: a tartásdíjat megállapítja a bíróság. Ha nincs a nevén akkor először a dns-jön. (ha gyámügyön voltatok akkor valószínű, hogy itt tartotok. A gyerektartás majd ezután fog következni.

2011. nov. 18. 12:42
 18/25 A kérdező kommentje:
azt mondta h neki nem kell nem tudja eltartani adjuk intézetbe inkább de én montam hogy ez az én picikém nem adom sehová.. a szülei arra se voltak képesek hogy a kicsi fiukkal idejöjenek és megbeszéllni a dolgokat mig terhes voltam de semmi.. szidnak engem mindennek elmondanak.. ilyet mondott a gyerek a gyámhivatalba hogy mi a garanccia ara h amit fizetni fog milliókat a gyerekre nem pedig nekem plasztikai mütétekre..:( az eszem megált akkor..
2011. nov. 18. 17:26
 19/25 A kérdező kommentje:
nincs a nevén a kislányom .. az én nevemen van
2011. nov. 18. 17:28
 20/25 anonim ***** válasza:
De szemét. Ha lenne plasztikai műtétre pénz, akkor nem a gyámhivatalnál ülnél vele gyerektartásért. Vagy annyira jól keres, hogy amit ad, az fedezné? Húúú, mekkora , de inkább nem káromkodom.
2011. nov. 18. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!