Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jövö ősztől 16 év lesz a...

Jövö ősztől 16 év lesz a tankötelezettség. A gyeremekem után akkor is kell fizetnem a tartásdíjat ha otthagyja az iskolát:?

Figyelt kérdés
Most 15 éves. Már 4.iskolából tanácsolják el mert nem jár be és agresszíven viselkedik(tanárt is megütött már). Érdemtelennek tartom rá. Az anyja próbálja rám kenni a dolgot,mert én elváltam tőle, és ez megviselte. 3 éve váltunk el. Én akartam őt nevelni,de az anyja is harcolt érte. Jól keresek nagyon a fizetésem 20% a gyerektartás ami majdnem 70 ezer ft. Az anyja azzal győzte meg a gyereket h maradjon vele h így jobban tud pénzel lehuzni. Többször megjátszották már h elveszett/ellopták/a gyerek el hagyta-vitte,stb.. a az anyja fizetését,nem tudják kifizetni a gázt villanyt,fizessem be vagy kikapcsolják stb... Kifizettem mert mégse lehet a gyerek hideg sötét lakásba. Anyira ellenem nevelte a gyereket h megmondta neki én csak pénzeszsák vagyok,és alig várja meghalljak,mert legalább jókat örököl tőlem. Láthatsára se jön.
2011. nov. 16. 16:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Fél évvel ezelöttig én mindent megtettem,megadtamamit csak tudtam. De tehetetlen vagyok ha az anyja meg mást csinál. Lemondtam róla. Fizetek amig kell és ennyi. Nem tudok ugy segíteni ha ő nem akarja
2011. nov. 16. 17:11
 12/13 eszta41 ***** válasza:
74%

Szomorú a történetet, sajnállak.

Én nem vagyok biztos benne, hogy 18. évig kell fizetned. Ha már nem tanul (független hány éves) nem kell fizetned. Elvileg el kéne mennie dolgozni. Vagy munkanélküli...stb.

Onnantól magát kell eltartania.

2011. nov. 16. 18:17
 13/13 anonim ***** válasza:
szomorú történet :(
2011. nov. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!