A keresztelőt kinek a dolga megszervezni?
KEresztszülő ideális esetben rokon. Tudtommal... A probléma az h nincs más női rokon aki lehetne... Lehetne az én másodunkatesóm,de ők messze laknak..
Anyum meg szeretné ha elmennénk aznap a templomba amikor lenne 18-án.. S az nagyon izé lenne...
A nagyi(Párom anyuja) szerint hülyeség összekötni a karácsonyt a keresztelővel...
Jó nagy bonyodalomba keveredtél!:D Úgy látom itt már indenki játszik..
Te írtad: ideális esetben rokon..hát nem tudom, hogy ez ideális eset e :)
A keresztelőt karácsony előttre tervezitek, nincs összekötve, de ha úgy is lenne, miért lenne baj?!
Szerintem most kéne NEKED a kezedbe venni az irányítást. Ahogy már korábban is írta valaki: ekkor lesz, itt lesz, vállaljátok? igen vagy nem, ha nem akkor más jelölt (ideálistalan eset:)
Az lesz,hogx snyum felhivja a párom anyuját s megbeszéli velem.Papnéni még nem tudja.
Anyu azt mondja ha nem ott,akkor lesz,akkor szerinte az anyuja(nagyim) eljön a keresztelőre de utána a vacsira /ebédre már nem.
Na, ne haragudj, de milyen dolog már, ha nem úgy van az dédunoka keresztelője, ahogy én (dédnagymama) akarom, akkor el sem megyek? Akkor ne jöjjön! Nem járhatsz mindenki kedvébe! Elvégre ez a gyerekről szól, akit elvileg mindenki szeret. Ha a dédnagyi nemjön, akkor maradjon, úgysem róla szól az egész. De milyen indokkal maradna távol?
De neked is sokkal határozottabbnak kellene lenned, azt ugye tudod? És ha nem rokon a keresztszülő, az sem tragédia, sok olyan van. Szóval amint írtam, dec 18, jöttök vagy nem?
"Az lesz,hogx snyum felhivja a párom anyuját s megbeszéli velem."
- ezt most nagyon nem értem..
Amíg nem zárjátok a témát rövidre a pároddal, menni fog az egyezkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!