Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A keresztelőt kinek a dolga...

A keresztelőt kinek a dolga megszervezni?

Figyelt kérdés
A szülőknek vagy a leendő keresztszülőnek? Keresztszülő megsértődhet ha nem abban és nem akkor tartanánk a keresztelőt ahova ő jár?
2011. nov. 16. 09:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%
Akkor jelentsd be, hogy dec. 18. Jöttök, illetve vállaljátok-e? Ha igen, jó, ha nem, akkor keresünk mást. Jövőhétig szóljatok, hogy tudjunk intézkedni!
2011. nov. 21. 13:41
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Ááááá ne haragudj, de milyen dolog ez már! Nagyon csúnya ezt csinálni veletek! A ti gyerketek! És tényleg ne hagyd magad, mert neked lesz örökre egy rossz emlék akkor! Válasszatok más keresztszülőket (tudom, nehéz megtenni) mert gondolj bele, keresztanyát örökre választotok és ez a "kedves" jelölt valószínűleg nem fog változni, később is uralkodni akar majd!
2011. nov. 21. 14:30
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
Ja és teljesen egyetértek az előttem szólóval!:)
2011. nov. 21. 14:31
 24/28 A kérdező kommentje:

KEresztszülő ideális esetben rokon. Tudtommal... A probléma az h nincs más női rokon aki lehetne... Lehetne az én másodunkatesóm,de ők messze laknak..

Anyum meg szeretné ha elmennénk aznap a templomba amikor lenne 18-án.. S az nagyon izé lenne...

A nagyi(Párom anyuja) szerint hülyeség összekötni a karácsonyt a keresztelővel...

2011. nov. 21. 14:46
 25/28 anonim ***** válasza:

Jó nagy bonyodalomba keveredtél!:D Úgy látom itt már indenki játszik..

Te írtad: ideális esetben rokon..hát nem tudom, hogy ez ideális eset e :)

A keresztelőt karácsony előttre tervezitek, nincs összekötve, de ha úgy is lenne, miért lenne baj?!

Szerintem most kéne NEKED a kezedbe venni az irányítást. Ahogy már korábban is írta valaki: ekkor lesz, itt lesz, vállaljátok? igen vagy nem, ha nem akkor más jelölt (ideálistalan eset:)

2011. nov. 21. 14:53
 26/28 A kérdező kommentje:

Az lesz,hogx snyum felhivja a párom anyuját s megbeszéli velem.Papnéni még nem tudja.

Anyu azt mondja ha nem ott,akkor lesz,akkor szerinte az anyuja(nagyim) eljön a keresztelőre de utána a vacsira /ebédre már nem.

2011. nov. 22. 09:33
 27/28 anonim ***** válasza:

Na, ne haragudj, de milyen dolog már, ha nem úgy van az dédunoka keresztelője, ahogy én (dédnagymama) akarom, akkor el sem megyek? Akkor ne jöjjön! Nem járhatsz mindenki kedvébe! Elvégre ez a gyerekről szól, akit elvileg mindenki szeret. Ha a dédnagyi nemjön, akkor maradjon, úgysem róla szól az egész. De milyen indokkal maradna távol?

De neked is sokkal határozottabbnak kellene lenned, azt ugye tudod? És ha nem rokon a keresztszülő, az sem tragédia, sok olyan van. Szóval amint írtam, dec 18, jöttök vagy nem?

2011. nov. 22. 09:51
 28/28 anonim ***** válasza:

"Az lesz,hogx snyum felhivja a párom anyuját s megbeszéli velem."

- ezt most nagyon nem értem..

Amíg nem zárjátok a témát rövidre a pároddal, menni fog az egyezkedés.

2011. nov. 22. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!