Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha úgy érzem,...

Mit csináljak ha úgy érzem, későn kezdtem el pasizni?

Figyelt kérdés

20 éves koromban veszítettem el a szüzességemet a párommal, akivel a mai napig együtt vagyunk, 4 éve. Előtte voltak kisebb futó kalandok, de járni nem jártam senkivel.

Szeretem a páromat és örülök hogy ő az első férfi az életemben, de mostanában annyit agyalok azon, miért nem sikerült ez hamarabb, mondjuk 2-3 évvel? Miért nem akkor futottunk mi össze? Mindig is ,,féltem" a pasizástól, legalábbis 16 évesen nem volt vágyam hogy szexeljek össze-vissza, mint ahogy ma csinálják egyes lányok. Én csak azt akartam hogy szeressen valaki, de úgy érzem 20 évesen meg már öreg voltam arra, hogy akkor kezdjem el. Tudom, nem hozza már vissza ezeket az éveket semmi, de olyan tapasztalatlannak érzem magam. Mi lesz ha pll. 5 év múlva szétmegyek a barátommal, akkor közel 30 évesen meg már vén leszek a bulizáshoz, pasizáshoz. Szeretem a páromat, de úgy érzem lemaradtam valamiről. :/

2011. nov. 16. 08:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
20 évesen öreeeeg? Jézusom.... Én 30 múltam, mikor elvesztettem. Nem mondom, hogy így kell lennie, megvoltak az okai, de annyi más területe van az életnek, ahol meg előrébb jutottam. Néha engem is bántanak az "elvesztett" évek, meg tudom, sokan kiakadnának ezen. A párom 16 évesen, részegen vesztette el egy kocsmatulajdonos, 32 éves nővel, kb. 20 nője volt, de nem érzem érettebbnek magamnál - szex szintjén sem. Pedig nekem ilyen szempontból ő az első.
2011. nov. 16. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!