Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hülyeséget csináltam?

Tényleg hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés

A családom,barátaim szerint nem vagyok normális,hogy azt tettem amit tettem.

Nem vagyok már fiatal.Mégis 3 hónappal ezelőtt fogtam magam és külföldre mentem.Minden otthon hagytam.A lakásomat ami most üresen áll.Az állásomat ami nem igazán fizetett jól,de legalább biztos állás volt.A testvéreimet,barátaimat.

Minden nyelvtudás nélkül úgy döntöttem hogy a párom után megyek..1 hónappal ezelőtt a párom segítségével kaptam egy cégnél takarítói állást.Rendesen megfizetnek,és elvagyok vele,mert nincs semmi felelősség,szépen elvégzem a munkámat..

A családom,barátaim szerint nagyon megalázó hogy majdnem 40 évesen elmentem takarítani..De miért??Ez is munka,nem??

Előtte sem volt főnöki beosztásom,akkor mi a különbség??

Szerintük nem takarítanom kéne,hanem hazajönni,és újra úgy élni ahogy eddig..

Hiába mondtam hogy idővel haza akarok menni,a távozásom nem végleges,de pár évig miért ne élhetnék így??De mintha a falhoz beszélnék...

Tényleg ekkora hülyeséget csináltam?

(köszönöm előre is az értelmes válaszokat)

2011. nov. 15. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

40 évesen nem mentem volna már ki

mint te is írod pár év múlva vissza akarsz jönni, de mégis hova, hol fogsz itt munkát találni 40 év felett a 20 évesek is alig kapnak munkát nem még egy öregebb

2011. nov. 15. 10:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tisztességesen élsz,rendes munkád van,van hol laknod külföldön,a szerelmeddel vagy,szerintem nem csináltál hülyeséget.:)
2011. nov. 15. 10:59
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Én nem hinném, hogy férfi a kérdező, mint az valaki írta :D Én nőnek képzelem el.

És tényleg nagyon jó döntést hoztál,a szomszédok, rokonok meg csak irigyek, hogy te kint feleannyi munkával duplaannyi pénzt keresel. Az meg, hogy a takarítás megalázó...gondolom ők se takarítják az otthonaikat, mert az olyan megalázó? Minden ember szeret pl a munkahelyén tiszta, rendes környezetben lenni, de csak akkor tanulnák meg értékelni a takarítók munkáját, ha egyszercsak nem végeznék el. Addig sajnos magától értetődőnek veszik, pedig milyen fontos munka. Nem csoda hogy takarítói állás szinte minden cégnél, vállalatnál van, még a kisebbeknél is. Senki sem akar elhanyagolt, koszos környezetben dolgozni. Meg kéne becsülni a takarítók munkáját.

Sok sikert kint, érezd jól magad!

2011. nov. 15. 11:06
 14/21 anonim válasza:

Amíg olvastam a történeted, vártam, hogy mikor jön a hülyeség rész... :)

Szerintem akkor lenne gáz, ha itthon lenne a családod (férj, gyerek), és őket itt hagyván mentél volna ki.

A Te esetedben nagyon jól tetted!

2011. nov. 15. 11:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Párod kinn van,melót találtál.

én nem jönnék vissza se

2011. nov. 15. 11:31
 16/21 bánomisén ***** válasza:

11:06

Lehet, hogy igazad van és valóban nem férfi a kérdező. Az a szerencse, hogy idekint egy 40 éves nő sem számít öregnek, mint Magyarországon. Idekint a 40 éves nők egyetemre járnak, most kezdenek új életet, boldogok, stb. :-)

2011. nov. 15. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
valaki mondja már meg, hogy miért pontozott le?
2011. nov. 15. 11:33
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Én senkit nem pontoztam le,sőt a hozzászólás után mindenkit felpontoztam.

Nő vagyok,egészen pontosan 39 éves.Van egy fiam aki 19 éves.Egyenlőre otthon maradt,mert egyenlőre van pár dolog amit el akar intézni.Úgy beszéltük meg,hogy amikor munkát kapok,kijön ő is utánunk..Mivel felnőtt ember a döntés jogát rá hagytam..Ha kijön örömmel,és tárt karokkal várjuk.Ha úgy dönt hogy otthon marad,én azt is megértem..Eddig 99% hogy hamarosan kijön.

Valaki írta hogy évekig meg akartam felelni a családomnak,barátaimnak..Igen,ez így volt.Én voltam az akihez mindig fel lehetett jönni sírni,panaszkodni,vagy csak úgy..Én mindenkit tárt karokkal vártam,és ha segítség kellett,és lehetőségem volt segíteni örömmel segítettem..De most úgy értem vissza akarnak húzni..Azt akarják hogy továbbra is maradjak Teréz anya..Nem tudom miért de világot akarok látni,táncolni szeretnék(nem tudok) tengert szeretném látni(sosem láttam a tengert)

Úgy gondoltam hogy ezek csak úgy valósíthatóak meg ha a párom után kijövök(imádjuk egymást),mindegy hogy mit de dolgozom,és élvezem az életet..Otthon is dolgoztam sokszor 12-14 órákat,és hétvégén is..Bár nem voltak anyagi gondjaim,de nem is maradt sok a fizetésemből mire mindent kifizettem..

2011. nov. 15. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A magyar emberekkel az a probléma, hogy sok munkát megalázónak éreznek. Kérem, egy munka, illetve a munka önmagában sosem megalázó. Diplomás ember vagyok, de simán elmennék takarítani, ha azzal dupla annyi pénzt keresek, mint az itteni, diplomát kívánó állásommal.

Egyébként ne foglalkozz azzal, hogy az emberek mint gondolnak rólad. Az a fontos, hogy te úgy érzed, jó döntést hoztál. Ne foglalkozz az elbizonytalanító tényezőkkel!

2011. nov. 15. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Jól tetted!! Akik szerint hülyeség, azok irigyek, mert ők nem merik ezt megtenni!
2011. nov. 15. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!