Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rosszul esik az exed...

Ha rosszul esik az exed Boldogsága akkor az azt jelni, hogy még szereted?

Figyelt kérdés
És persze van párod...
2011. nov. 14. 22:07
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Persze, elmondta. Őszinte volt ezt értékelem, de nem tudok ezzel mit kezdeni... Ő nem akarja hogy vége legyen, szeret, jó velem, de benne van ez az érzés... Bár tartotta volna inkább magába...
2011. nov. 15. 13:00
 32/42 A kérdező kommentje:
Miféle döntés elé állítanád?
2011. nov. 15. 13:01
 33/42 anonim ***** válasza:
hátha neked így jó hogy az exe boldogságával van elfoglalva akkor semmilyen döntés elé....úgy gondolom hogy ez mind jó és szép és becsülendő hogy ezt így megosztja veled...de nem tudom ennek mi értelme így...ha zavarja az nem véletlenül van így..engem személy szerinte nagyon zavarna ha ezt így megmondaná a szemembe mert ez egyenlő azzal hogy még valamit érez iránta...nem tudom én elgondolkodnék rajta hogy egyáltalán mit érez irántam és mit ő iránta...
2011. nov. 15. 13:06
 34/42 A kérdező kommentje:

Ezen Én el is gondolkoztam, azért írtam ki ezt a kérdést, mert nekem sem jó ez így. Nem tudom, hogy csak a bosszú és csalódottság miatt érzi ezt és mert megcsalták aminek mai napig nem tudja az okát, hogy miért vagy azért mert még mindig gyengéd érzelmeket táplál iránta! Mert ez nem mind1. Ő azt mondja nem szereti és nem tudna már vele lenni! Én akkor elmondtam neki, hogy úgy érzem búfelejtő vagyok és nem érzi magát velem jól. De ő állítja, hogy szeret és neki kellek! Csak több szeretet kell neki, mert úgy érzi bennem nem alakulnak a dolgok...

De azt írtad döntés elé állítanád ezért kérdezem miféle döntés elé? Mert döntés elé magamat állítottam, vagy maradok vagy megyek...

2011. nov. 15. 13:13
 35/42 anonim ***** válasza:

Mert döntés elé magamat állítottam, vagy maradok vagy megyek...

pont erre....

2011. nov. 15. 13:15
 36/42 anonim ***** válasza:

Én vagyok, akinek privit írtál.

Végre megnyugodtál tegnap, most nehogy elkezdd megint hergelni magad! A hozzászólásaidból kiderül, azért vallotta be ezt az ex-dolgot, mert a nyakára jártál, kihúztad belőle.

Azt, hogy kinek mennyire fontos legbelül az exe, az teljes mértékben magánügy (valóban nem illik beszélni róla), abban az esetben, ha nem zavarja meg az új kapcsolatot. Miért kellene a párod minden egyes gondolatába belelátnod, elszámoltatnod őt azzal? Bízz abban, amit mond neked, hogy téged szeret, veled akar lenni. Ha akarna, simán leléphetne, nem "nyűglődne" veled, pótszernek keresne egy olyan lányt, akivel könnyebb dolga van, és nem állítja próbatételek elé. Ha annyira sem bízol benne, hogy elhiszed, tudja, mit akar, akkor mit vársz még tőle?

Mit tegyen, hogy elfelejtsd ezt az egész túlpörgetett ex-ügyet? Tudna olyat tenni, mondani, ami után nem bizonytalanítana el egy-egy kívülálló "biztos az exét szereti még" válasza? Te élsz abban a kapcsolatban, magadnak higgy! Nekem se higgy persze, mert én sem ismerlek titeket. Tedd fel magadnak azt a kérdést, mit kéne tennie, hogy megnyugodj! Ha őszinte vagy magadhoz, mélyen magadba nézel és megtalálod rá a választ, segítsd hozzá őt is, hogy meglelje. Ha arra jutsz, semmivel nem tudna megnyugtatni, akkor pedig temesd a kapcsolatot, mert így őt is tönkreteszed.

2011. nov. 15. 16:43
 37/42 anonim ***** válasza:
Nekem lassan 1 éves kapcsolatom van, de még mindig rosszul esik a mostani előtti pasimat látni (a srác hagyott ott engem)... nem boldogan látni rossz, hanem akárhogy. Hasonló "súlycsoportú" barátnője van, mint én, és mikor összejöttek, folyamatosan kérdezgettem a közeli ismerőseimet, akik a csajt is látták, hogy ugye nem szebb nálam az a másik lány? Jól esik még a mai napig is tudni, hogy én szebb vagyok nála és azt szeretném, ha az a lány féltékeny lenne rám (hogy a pasija exe szebb nála...) - de feltételezem, nem az, nem is nagyon ismer. Magyarán még mindig bennemvan a női versengés, holott a tárgya már rég elkelt, semmi értelme, csak kell az egómnak, hogy tudjam, bár nem az enyém a srác, de én akkor is értékesebb vagyok a barátnőjénél. Féltékeny vagyok, de ez van. :) Talán egyszer túlteszem magam...
2011. nov. 15. 16:47
 38/42 anonim ***** válasza:
Őszintén beszélgess el magaddal. Ha kell neked ez a srác, akkor türelmesen megvárod, míg helyre kerülnek benne a dolgok. Egy hónap még szinte semmi egy kapcsolatban, abból még akármi is lehet. Az én kedvesem 2hónapig tipródott az előző kapcsolatából szerzett sérelmeken, és igen; még mindig fáj kicsit, ha eszembe jut, hogy könnyeket ejtett egy nő miatt úgy, hogy én már a barátnője voltam.De szeretem, ezért szemet hunyok felette..és ma már tudom, hogy többet érek neki,mint az a csaj, hiszen én már a jegyese vagyok ;) Tudod; "nincsenek múlt nélküli szentek, sem jövő nélküli bűnösösök"
2011. nov. 15. 18:46
 39/42 A kérdező kommentje:
Privis:) Nem tántorított el az a 2 db hozzászólás! Ma rengeteget gondolkoztam és tudom mit kell tennem... Így kívülállóként is nagyon jól átlátod az egészet, ezeket mind én is tudom csak kell a megerősítés, de a végső döntés úgyis az enyém, hiszen nekem kell tudnom, hogy mi az amit elviselek mi az amit nem. Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 15. 21:51
 40/42 A kérdező kommentje:
És persze Vele akarok lenni! :)
2011. nov. 15. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!