Ha rosszul esik az exed Boldogsága akkor az azt jelni, hogy még szereted?
Ezen Én el is gondolkoztam, azért írtam ki ezt a kérdést, mert nekem sem jó ez így. Nem tudom, hogy csak a bosszú és csalódottság miatt érzi ezt és mert megcsalták aminek mai napig nem tudja az okát, hogy miért vagy azért mert még mindig gyengéd érzelmeket táplál iránta! Mert ez nem mind1. Ő azt mondja nem szereti és nem tudna már vele lenni! Én akkor elmondtam neki, hogy úgy érzem búfelejtő vagyok és nem érzi magát velem jól. De ő állítja, hogy szeret és neki kellek! Csak több szeretet kell neki, mert úgy érzi bennem nem alakulnak a dolgok...
De azt írtad döntés elé állítanád ezért kérdezem miféle döntés elé? Mert döntés elé magamat állítottam, vagy maradok vagy megyek...
Mert döntés elé magamat állítottam, vagy maradok vagy megyek...
pont erre....
Én vagyok, akinek privit írtál.
Végre megnyugodtál tegnap, most nehogy elkezdd megint hergelni magad! A hozzászólásaidból kiderül, azért vallotta be ezt az ex-dolgot, mert a nyakára jártál, kihúztad belőle.
Azt, hogy kinek mennyire fontos legbelül az exe, az teljes mértékben magánügy (valóban nem illik beszélni róla), abban az esetben, ha nem zavarja meg az új kapcsolatot. Miért kellene a párod minden egyes gondolatába belelátnod, elszámoltatnod őt azzal? Bízz abban, amit mond neked, hogy téged szeret, veled akar lenni. Ha akarna, simán leléphetne, nem "nyűglődne" veled, pótszernek keresne egy olyan lányt, akivel könnyebb dolga van, és nem állítja próbatételek elé. Ha annyira sem bízol benne, hogy elhiszed, tudja, mit akar, akkor mit vársz még tőle?
Mit tegyen, hogy elfelejtsd ezt az egész túlpörgetett ex-ügyet? Tudna olyat tenni, mondani, ami után nem bizonytalanítana el egy-egy kívülálló "biztos az exét szereti még" válasza? Te élsz abban a kapcsolatban, magadnak higgy! Nekem se higgy persze, mert én sem ismerlek titeket. Tedd fel magadnak azt a kérdést, mit kéne tennie, hogy megnyugodj! Ha őszinte vagy magadhoz, mélyen magadba nézel és megtalálod rá a választ, segítsd hozzá őt is, hogy meglelje. Ha arra jutsz, semmivel nem tudna megnyugtatni, akkor pedig temesd a kapcsolatot, mert így őt is tönkreteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!