Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rosszul esik az exed...

Ha rosszul esik az exed Boldogsága akkor az azt jelni, hogy még szereted?

Figyelt kérdés
És persze van párod...
2011. nov. 14. 22:07
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Emiatt tényleg nem kell kikészülj. Szerintem természetes, az érzelmek nem múlnak el teljesen. Én minden exem iránt érzek még valamit. Nem szeretem őket, de nem is közömbösek számomra. Vagy sérelem maradt, vagy harag, vagy barátság és szeretet. Attól függ, hogy ért véget. Hiszen valaha szerettem őket, éveket töltöttem velük, ők voltak a legfontosabbak. Aki azt mondja, hogy ez nyomtalanul tud elmúlni, az hazudik. Vagy nem is voltak őszinte érzelmek.

Szerintem a legjobb, ha megmutatod neki, hogy mennyivel jobb vagy az exénél, jobban szereted, jobban tiszteled, felnézel rá, megbecsülöd. Ezzel érheted el, hogy téged jobban szeressen, nem azzal ha problémázol, hisztizel, féltékenykedsz.

Lehet én is rosszul érezném magam, ha az exem nagyon boldog lenne, mégpedig azért, mert őt hibáztatom, amiért tönkrement a kapcsolatunk. Azért szakítottunk, mert ő egy szemét, felelőtlen, megbízhatatlan stb ember volt. De ha azt látnám, hogy mással boldog, esetleg házasodni készül, autómatikusan arra gondolnék, hogy akkor mégse vele volt a baj? Mégse azért ment tönkre a kapcsolat, mert ő alkalmatlan szeretni? Én az nagyon szar érzés lenne. Ettől függetlenül nem szeretem már és nem mennék vissza hozzá semmi pénzért. Új párom van, szeretem, tisztelem, minden nap bebizonyítja nekem, hogy én alkalmas vagyok a boldogságra és egy harmónikus kapcsolatra. Így eszembe se jut az exemen rágódni. Tedd ezt te is!

2011. nov. 15. 08:13
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes. Én ha szeretek valakit, örülök hogy boldog, akkor is, ha azt nem velem éri el. Ha együtt nem lehetünk boldogok, akkor legalább külön-külön legyünk azok. Neki már összejött, nekem lehet még nem, de ami késik ne múlik. Tapasztalatból mondom, átéltem már.
2011. nov. 15. 10:02
 23/42 anonim ***** válasza:
50%
szerintem egészen egyszerűen féltékeny vagy a boldogságára ennyire egyszerű a képlet...senki nem szokott örülni ha az exe éppen nem vele hanem mással találta meg a boldogságát..szerintem ezzel minden ember így van,pláne amikor haraggal váltok el egymástól de ha még békében is,akkor is ott van egy kis szálka az ember szemében hogy hát miért nem pont velem??ha te is megtaláltad a boldogságodat mással akkor nem foglalkoznál vele azt garantálom....azt hogy van párod az nem feltétlenül jelenti hogy éppen te boldog vagy,lehet hogy csak egyszerűen elvagytok egymással és fele annyira nem vagy olyan boldog mint az ex...mert ha az lennél akkor le sem sz.arnád az exedet....én így gondolom..va
2011. nov. 15. 10:23
 24/42 A kérdező kommentje:

"azt hogy van párod az nem feltétlenül jelenti hogy éppen te boldog vagy,lehet hogy csak egyszerűen elvagytok egymással és fele annyira nem vagy olyan boldog mint az ex...mert ha az lennél akkor le sem sz.arnád az exedet."

Na én is ettől tartok, hogy nem boldog velem azért gondol még az exére... Persze erről Én is tehetek... De tök érdekes, hogy szinte kivétel nélkül mindenkinek az volt a véleménye hogy ez nem szerelem már, hanem a csalódottság inkább....

2011. nov. 15. 12:10
 25/42 anonim ***** válasza:
most mi van?most a mostani párodnak esik rosszul vagy neked?nem egészen értem az utolsó kommentedből...most ezt az ő szemszögéből tetted fel vagy a sajátodból??
2011. nov. 15. 12:13
 26/42 anonim ***** válasza:

huu most ennek nem fogsz örülni szerintem....

de én úgy gondolom hogy lehet hogy veled csak vigasztalódásból van,vagy pedig te spirázod túl a dolgokat és többet látsz bele mint ami...

2011. nov. 15. 12:15
 27/42 A kérdező kommentje:
A mostani páromnak, de ezt leírtam pár kommentembe, csak az elején írtam furcsán :) Lehet, hogy Én gondoltam bele többet mint ami, de mi van ha nem? Nekem is eszembe jut a volt párom, de nem úgy és nem esik rosszul hogy ő boldog, pedig több évig voltam vele...
2011. nov. 15. 12:23
 28/42 anonim ***** válasza:
de te azt honnan tudod hogy rosszul esik neki?mondta vagy mi?nem tudom egyáltalán miből gondolod azt hogy rosszul esik neki.....miből gondolod?
2011. nov. 15. 12:28
 29/42 A kérdező kommentje:
Észrevettem rajta, hogy valami baja van. Aztán elmondta ezt nekem...
2011. nov. 15. 12:45
 30/42 anonim ***** válasza:
így elmondta??hát ez elég érdekes....szerintem tuti hogy valamit érez iránta,azzal hogy ezt így elmondta ezzel mindent elárult,azt is hogy téged nem szeret igazán és még titokban vagy is már nem titokban rá gondol...hát te tudod mit szeretnél....én ezek után döntés elé állítanám az tuti...nem tudom mi sülhet ebből így ki kettőtök között...
2011. nov. 15. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!