Ha rosszul esik az exed Boldogsága akkor az azt jelni, hogy még szereted?
Emiatt tényleg nem kell kikészülj. Szerintem természetes, az érzelmek nem múlnak el teljesen. Én minden exem iránt érzek még valamit. Nem szeretem őket, de nem is közömbösek számomra. Vagy sérelem maradt, vagy harag, vagy barátság és szeretet. Attól függ, hogy ért véget. Hiszen valaha szerettem őket, éveket töltöttem velük, ők voltak a legfontosabbak. Aki azt mondja, hogy ez nyomtalanul tud elmúlni, az hazudik. Vagy nem is voltak őszinte érzelmek.
Szerintem a legjobb, ha megmutatod neki, hogy mennyivel jobb vagy az exénél, jobban szereted, jobban tiszteled, felnézel rá, megbecsülöd. Ezzel érheted el, hogy téged jobban szeressen, nem azzal ha problémázol, hisztizel, féltékenykedsz.
Lehet én is rosszul érezném magam, ha az exem nagyon boldog lenne, mégpedig azért, mert őt hibáztatom, amiért tönkrement a kapcsolatunk. Azért szakítottunk, mert ő egy szemét, felelőtlen, megbízhatatlan stb ember volt. De ha azt látnám, hogy mással boldog, esetleg házasodni készül, autómatikusan arra gondolnék, hogy akkor mégse vele volt a baj? Mégse azért ment tönkre a kapcsolat, mert ő alkalmatlan szeretni? Én az nagyon szar érzés lenne. Ettől függetlenül nem szeretem már és nem mennék vissza hozzá semmi pénzért. Új párom van, szeretem, tisztelem, minden nap bebizonyítja nekem, hogy én alkalmas vagyok a boldogságra és egy harmónikus kapcsolatra. Így eszembe se jut az exemen rágódni. Tedd ezt te is!
"azt hogy van párod az nem feltétlenül jelenti hogy éppen te boldog vagy,lehet hogy csak egyszerűen elvagytok egymással és fele annyira nem vagy olyan boldog mint az ex...mert ha az lennél akkor le sem sz.arnád az exedet."
Na én is ettől tartok, hogy nem boldog velem azért gondol még az exére... Persze erről Én is tehetek... De tök érdekes, hogy szinte kivétel nélkül mindenkinek az volt a véleménye hogy ez nem szerelem már, hanem a csalódottság inkább....
huu most ennek nem fogsz örülni szerintem....
de én úgy gondolom hogy lehet hogy veled csak vigasztalódásból van,vagy pedig te spirázod túl a dolgokat és többet látsz bele mint ami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!