38 évesen mindig csak a buli meg az ivás. Ez normális?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonommal pár napja beszélgettem, és 38 éves létére mindig csak a bulizáson jár az esze, meg hogy ihasson. Most is azt mondja hogy örül hogy még nem terhes, mert szilveszterkor be akar rúgni. Meg hogy ha várandós lesz, akkor hogy fogja kibírni annyi ideig bulizás nélkül.
Más is ilyen?
2011. nov. 14. 20:54
11/15 anonim válasza:
Emberek!!!
A latszat gyakrabban csal, mint gondolnank. Lehet, hogy ezzel a "bulizos vagyok, raer meg a gyerek" dologgal leplezi, hogy neki nem lehet gyereke, vagy meg nem talalt olyan ferfit, akinek szult volna, egyedul viszont nem akar gyereket vallalni. De ezeken kivul ezer es egy testi, lelki es egyebb oka lehet az eletvitelere.
26 eves anyuka
12/15 anonim válasza:
Anyukám 40 évesen szült engem. Hazamenjek és körbekergessem a kertben egy sörtéssel?
13/15 anonim válasza:
Az még normálisnak mondható,hogy nem akarja az átlag 30-asok dögunalmas életét élni,de hogy gyereket minek akar,azt már nem igazán értem.Ha lesz is neki,akkor is csak nyavajogni fog,hogy nem csinálhat semmit,csak egy nyűg lesz neki a gyereke.Furcsának tartom azokat az embereket,akik 35 éves koruk felett vállalnak gyereket,de ez végülis az ő dolguk,ha nekik jó,akkor csinálják csak.
14/15 A kérdező kommentje:
Ő ha tehette volna 20 évesen már szült volna. De 2 komoly pasija volt (az egyik 6, a másik 8 évig tartott), és most októberben ment férjhez, elvileg ő az igazi neki. Vele 2 éve van együtt.
2011. nov. 15. 12:13
15/15 anonim válasza:
Talán megváltozik ha terhes lesz. mi a baj azzal aki 35 évesen szül? én is 35 vagyok, 1 éves a lányom. összejött elvetéltem, mire megint összejött, megszültem ennyi vagyok. akkor nem kellett volna akarnom már gyereket? a világ legboldogabb anyukája vagyok. a mai világban már nem attól kell félni, hogy húú öreg leszek és nem tudom felnevelni, amikor a sok betegség miatt előbb elmegyünk. ennyi erővel a 20 éves sem biztos hogy felneveli. persze nem 50 évesen, de szerintem 40-ig belefér. persze nem vagyunk egyformák, ettől vagyunk érdekesek. szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!