Elengednétek 16 éves lányotokat a Hegyalja fesztiválra?
Figyelt kérdés
Ez az álma 5 napig ott legyen én még féltem, van mitöl, nem vagyok eyg régimodi anya, megengedek sokmindent, 15m mult barátja még nincs, nem tudok rola, 16 lesz mikor menne barátnökel. Adjatok tanácsot!! Köszi elöre is2009. máj. 9. 22:02
31/38 anonim válasza:
előző vagyok, még annyit hozzátennék hogy ez nem egy disco, vagy egy házibuli... ez egy fesztivál, ahol az emberek 99%-a normális. igaz vannak érdekes arcok, de azokon csak röhögni kell:D úgyhogy szerintem egy felejthetetlen élmény lenne neki....
32/38 anonim válasza:
a 99% azert koltoi tulzas szerintem. egyezzunk meg olyan 65-70% ban...
33/38 A kérdező kommentje:
Köszi a sok hozzászolást, most ott járunk, meg van a jegye, tehát megy, lesz velük egy nagykoru, és megállapodtunk azért napi egy bejelentkezés mobilon !
Tehát elengedem ! Remélem nem csinálok hülyeséget, de minden vágya ez volt.
2009. jún. 26. 18:35
34/38 anonim válasza:
35/38 anonim válasza:
36/38 A kérdező kommentje:
Viszzatérve tavalyi kérdésemre ( a gyerek elment ) nem volt semmi baj, söt most is elengedtem , megbiztam benne. Már 17
2010. júl. 20. 21:23
38/38 anonim válasza:
Örülünk :)
szintén féltős anyukával rendelkező 17/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!