Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek 16 éves lányotoka...

Elengednétek 16 éves lányotokat a Hegyalja fesztiválra?

Figyelt kérdés
Ez az álma 5 napig ott legyen én még féltem, van mitöl, nem vagyok eyg régimodi anya, megengedek sokmindent, 15m mult barátja még nincs, nem tudok rola, 16 lesz mikor menne barátnökel. Adjatok tanácsot!! Köszi elöre is
2009. máj. 9. 22:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
49%

Nemtudom miert pontizatok le. Ha ertenetek miert irtam, hogy nem engednem, biztosan nem tettetek volna. Nemtudom hogy lehet hasznosnak vagy nem hasznosnak itelni egy ilyen valaszt...

de csak nyugodtan, nem zavar

2009. máj. 9. 22:48
 12/38 anonim ***** válasza:
85%
Az én 16 éves ismerőseimet elengedték, nekem nem volt kedvem menni. Sztem elengedheted, ha megbízol benne.
2009. máj. 9. 22:57
 13/38 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem mindenki válaszát felpontoztam, és köszönöm mindenkinek aki irt, még kiványcsi vagyok ki mit ir!
2009. máj. 9. 23:04
 14/38 A kérdező kommentje:
Amugy ilyen helyen van ellenörzés drog terén ?
2009. máj. 9. 23:05
 15/38 anonim ***** válasza:
90%

Engem elengedtek ennyi idősen. Most 22 vagyok, már én is anya. Így már értem, hogy a szüleim miért aggódtak. De ha megbízható emberekkel megy, akkor szerintem nem kell aggódni nagyon.

Amúgy a drogoktól nagyon nem kell tartani, a Hegyalja egy elég nívós fesztivál, ha valakinél észreveszik, az repül, ezt meg nem hiszem, hogy kockáztatná a lányod. Meg amúgy is, remélhetőleg van annyi esze.

2009. máj. 9. 23:08
 16/38 anonim ***** válasza:
90%
A szabályzatban természetesen benne van, hgoy dorgot nem lehet bevinni, de nem motoznak mindenkit végig, de azért észreveszik, ha valaki feltűnően scinálja. És az elég feltűnő lenne, ha valaki tizenéves lányokat kínálgatna.
2009. máj. 9. 23:12
 17/38 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, kicsit megnyugtattál, én bizok benne !!
2009. máj. 9. 23:12
 18/38 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászolást, imádom mindkét lányom ö a kisebbik, de én is nagy konjcerte volam anno, és ezért nem is tiltanám, bár nem volt több napos koncert akkor, most per pillanat azon bánkodom ma Debrecenben volt a PIRAMIS és én nm voltam ott, pedig imádtam régen, na ez van, köszi mindenkinek !!!!
2009. máj. 9. 23:15
 19/38 anonim ***** válasza:
89%
Örülj. hogy még engedélyt kér rá és nem megszervezi a hátad mögött. Én elengedném, nem traktálnám azzal, hogy ne igyon mértéktelenül, 1x elmondod neki, megérti. Ha sokszor elmondod neki, akkor lehet, csak azért is inni fog. Ha megbízol benne akkor engedd el.
2009. máj. 9. 23:32
 20/38 A kérdező kommentje:
Nem szokott semmit a hátam mögött intézni, tehát mindent megbeszélünk, ebböl nincs gond !!! Általában mindent megbeszélünk !!!
2009. máj. 9. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!