Hol találok olyan lányt aki vállalná ezt?
Figyelt kérdés
Szüleimnek azt mondtam ,hogy amikor karácsonykor megyek hozzájuk, akkor viszem magammal a barátnőmet.
Hazdudtam neki, nincs barátnőm, nem volt, és valószínűleg nem is lesz soha.
Szeretnék feléberlni egy lányt aki egy napra eljátsza ,hogy a barátnőm.
2011. nov. 14. 10:31
21/25 eszta41 válasza:
Takarítsd ki az albérleted. A többihez gratula és minden elismerésem. Szerintem lesz majd ott egy olyan lány, aki nem a külsődet fogja díjazni hanem az eszedet. Érdemes rá várni.
A szüleid pedig ritka nagy bunkók. Megérdemelnék az általad tervezett karácsonyi ajándékot.
22/25 anonim válasza:
Nem csak a külső számít.A belső a legfontosabb!!!
23/25 anonim válasza:
Én csak ijesztgetni tudnám őket :D.
24/25 anonim válasza:
Egy pasi, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél, már menő. Ha minden így van, ahogy leírtad, akkor írj egy társkeresőbe, és ismerkedjél. SMS-el kezdenétek, aztán e-mail, képeslao, személyes találkozó. Ha igyekszel, akár estére van csajod. És nem bérelt, mint egy úszógumi.
25/25 anonim válasza:
Marhaság az egész "rent-a-girlfriend" dolog, valld be otthon őszintén, hogy nincs barátnőd, és ennyi.
A szüleid beszólogatását meg sz*rd le vastagon. Idővel úgyis össze fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!