Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember aki fél a...

Van olyan ember aki fél a házasságtól és az azzal járó kötöttségektől, attól függetlenül, hogy megtalálta élete párját?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem a házasságtól, hanem a lagzin a tánctól félek, kb ez tart vissza a házasságtól (meg nem szívesen költenék rá sok pénzt, pedig megtehetném).

Lagzi és tánc nélkül meg nem házasság a házasság :)

2011. nov. 15. 22:12
 12/14 felafejjel válasza:
Egyre több ember fél a házasságtól, nincsenek jó mintáink. Kevés. Az a kevés viszont arról árulkodik, hogy a házasság út lehet a szeretet, szerelem növekedéséhez, egymás csiszolásához és az önmagamról való lemondáshoz, ami generálja a másikban ugyanezt...
2011. nov. 15. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia,az én férfi párom érez így.Tíz éve együtt élünk,előtte majd három évig "jártunk".A szülei végett a családjukban a rendőrség gyakran megfordult,szerintem ne is beszéljünk róla,hogy milyen gyerekkora volt.Van két gyönyörű gyerekünk,megvagyunk a papír nélkül is,szerintem sem ez számít.Igaz fura volt,hogy nekem nem lesz fehér ruhám,nem leszek ünnepelt menyasszony,a barátnőim meg sorra.Na hát mi még mindig együtt vagyunk,a barátnőim közül sokan nem.A gyerekeink értelmes,tisztelettudó gyerekek,akik nem ismerik az aggressziót,boldogok és kiegyensúlyozottak!Nekünk így jó.Amúgy tíz év után már nem érdekel egyáltalán az esküvő gondolata,tényleg aktualitását vesztette.Mi érzésben teljes értékű házasok vagyunk,csak papíron nem.
2011. nov. 16. 06:39
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha valóban életed párja és félsz a házasságtól, akkor vagy magadban, vagy benne nem bízol hosszú távon. Ebben az esetben biztos, hogy életed párja?

Valóban könnyebb azzal a tudattal élni, hogy ha nincs papír bármikor távozhatsz? Ha mégsem lehet távozni, mert már sok minden összeköt, akkor a papír nem kelthet félelmet.

2011. nov. 16. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!