Nektek mi a véleményetek a patológusokról? Tényleg egy lelketlen vadállatnak tartjátok őket, akikkel szóba sem állnátok? Köszönöm a korrekt válaszokat!
Ja és 22/N.
Egyébként rezidens vagy, vagy még pályaválasztás előtt állsz? Esetleg már patológus szakorvos vagy és valaki ilyet mondott rád?
Hagyd figyelmen kívül a véleményét,ha így történt.
:(
Sajnálom, hogy így alakult.
A helyedben nem hagynám ott a pályát, szerintem ez az én meglátásom, értelmes ember büszke egy másik emberre, ha az ilyen munkát végez. Nem ajnározni akarom én, bár szerintem tényleg a leghasznosabb munka a világon, de beláthatnák sokan, hogy ha patológia nincs, akkor nagyon diagnosztika és orvostudomány, ezzel együtt gyógyítás sincs.
Lehet,hogy rosszul tudom de a munka "oroszlánrészét" nem a boncmesterek végzik? A patológusok epdig elemzik a mintákat főleg,vagy nem igy van?
Amúgymeg én a munkája miatt senkit nem tartok lelketlen vadállatnak,ez egy hüyleség.
Na igen.
Fogalmuk sincs, mennyi dolga van egy patológusnak és mennyire nem csak a halál okának megállapítása.
Még ha csak annyi is lenne, szerintem akkor is a leghasznosabb tudományok egyike lenne. Ezzel fejlődik a tudomány, ez által tudnak újabb dolgokat megállapítani és ez képezi a kutatások alapját is.
Szóval sok sikert kívánok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!