Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom szerint egy sz. Ar...

A családom szerint egy sz. Ar alak vagyok! Más emberek viszont nagyon szeretik a társaságomat és kedves embernek tartanak! Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 13:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
azért hozzák ki mert egy idegen ember valószínű nem mer úgy beszélni a másikkal mint a családja...a családom szokott durva dolgokat a fejemhez vágni,néha alaptalanul néha jogosan...nem tagadom vannak hibáim,de akár hányszor családi vita van,mindig én vagyok a legnagyobb szemét aki a földön létezik és nekem soha nincs igazam,tehát amikor vita van akkor mindig én jövök ki rosszul és mindig én leszek a hibás....nekem soha nem lehet igazam...és ez tényleg így van,ha mondjuk a tesómmal veszekedek akkor is ő a rendes és én vagyok a végén a szemét még akkor is ha nekem van igazam...
2011. nov. 13. 13:56
 12/20 A kérdező kommentje:
szóval kezd fura lenni számomra hogy mindig én vagyok a hunyó...azt sem tagadom hogy sokszor hibázom és vagyok bunkó de nagyon sokszor amikor igaza van,akkor is én vagyok egy szemétnek feltüntetve...
2011. nov. 13. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Én megértelek, ugyanebben a helyzetben voltam a családommal. De a kedvesség hatott náluk. Elismerem, iszonyú nehéz volt kibírni, hogy valóban soha ne emeljem fel a hangom, ne szálljak be a vitákba, akkor sem, ha nekem van igazam, stb. De meg lehetett tenni. Te is megteheted, hogy ha vita van kialakulóban, akkor csak annyit mondasz, hogy "Én úgy gondolom, hogy ... ... ..., de megértem, ha más a véleményed, lehet hogy neked van igazad, ne vitatkozzunk ezen." És ennyi. Utána ha erősködnek, akkor már nem kell a véleményed hangoztatni, csak szépen csendben azt mondani, hogy nem szeretnél ezen vitatkozni, vagy rájuk hagyni, hogy igazuk van.

Idővel kiveszed az összes ütőkártyát a kezükből ezzel a módszerrel.

2011. nov. 13. 14:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. nov. 13. 14:08
 15/20 bánomisén ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező? A kommentjeid alapján úgy 13-14 évesnek tippellek...
2011. nov. 13. 14:08
 16/20 A kérdező kommentje:
értem ha 14-nek tippelsz de nem annyi vagyok...nem tudom miből gondolod hogy csak 14 éveseknek lehetnek ilyen gondjai és problémái..
2011. nov. 13. 14:16
 17/20 A kérdező kommentje:
semmi köze ennek hogy ki mennyi idős..
2011. nov. 13. 14:17
 18/20 bánomisén ***** válasza:

Nem csak a 14 éveseknek lehetnek ilyen gondjai, de annyira sajnálod magad, ahelyett, hogy változtatnál, hogy ez a hozzáállás viszont egy kamaszgyerekre vall. Egy felnőtt felméri a helyzetet, esetleg tanácsot kér, aztán dönt és cselekszik, nem nyafog, ahogy te.

Ha nem vagy már kamasz, akkor nőj fel a tényleges korodhoz és viselkedj felnőtt emberként és oldd meg a helyzetet, száz tanácsot kaptál már.

2011. nov. 13. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajnállak a családod miatt..annyi ilyet olvasok meg a saját családomban is látom ezt(lehet ez valami magyar szokás)hogy ahelyett,hogy dicsérnék,jutalmaznák a gyereket és evvel ösztönöznék, megpróbálják a szülők még mélyebbre húzni.És szerintem az összes ilyen szülő annyira ostoba,hogy észre sem veszik,hogy elvesztik a gyerekeiket,fel sem fogják,hogy a Te szorongásod, idegességed tulajdonképpen az ő kudarcuk.Az,hogy nem mersz előttük önmagad lenni,példázza,hogy szar szülők.Ha lehet költözz el és kivánom hogy légy boldog és ne hagyd hogy lehúzzanak,csak Te tudhatod milyen értékes ember vagy,majd talán ők is észreveszik,ha már késő lesz...
2011. nov. 18. 21:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Szerintem otthon nem bánnak veled jól és te ez ellen a magad módján lépsz fel. Ismerősök nem támadnak le, velük jobban érzed magad, emiatt más ember vagy. A családod meg szégyellje magát. Frusztrált emberek, akik a gyerekük földbetiprásával akarják megmutatni,hogy ők az erősebbek.
2014. szept. 10. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!