Apám egy jellemtelen alak. Ezzel mit csináljak?
Sorstársam... Erre a megoldás a költözés, persze csak ha megteheted. Én 21 éves vagyok és még mindig ezt csinálja. Ha minden jól megy, nyáron költözök :)
2009. márc. 31. 16:45
2/14 A kérdező kommentje:
szia.
én 17éves vagyok. és majdnemhogy ugyan ezvan ittis..
bár itt azon van a lényeg h "ülj le tanulni legalább 1órát." akk menjek már neki megfogni a dobozokat ha pakol v vmit ügyködik.
ha olyan kedve van ordízotik mint a féreg.. szóval idióta faterom van nekemis. de nem merek azért elszökni mivel nembírnám ki gép nélkül 2napnál tovább.:S
meg akk észbe kapnának h hova tűntem 1ből rám állítanák a rendőrséget azt visszahoznának.
és lenne balhé.
2évet még bírj ki azt költözz oda vkihez. pl nagyszülőkhöz.
énis tervezgetek 1-2dolgot későbbre mert ssoe lehet tudni mikor kezdi megint a hülyeségét.
2009. márc. 31. 16:53
4/14 anonim válasza:
Szia, először is minden tiszteletem a tiéd, hogy 16 éves létedre suli mellett dolgozol is. Másodszor pedig hol van az anyukád? Én nagyon szeretem a férjemet, van 2 gyerekünk is, de soha nem engedném neki, hogy ilyen alpári aljas módon beszéljen velük. A nevelőintézet nem leányálom, alkalmazkodni kell egymáshoz, égy azt írod, hogy a suli is balhés. Szerintem ülj le, nyugodtan gondold át a helyzetedet, azt, hogy mi vezetett idáig, milyen hiba van esetleg benned (mert mindenkiben van!), aztán próbálj szép szóval, nyugodtan, indulatok nélkül beszélni a helyzetetekről az apáddal. Mond el neki, hogy mi bánt, hátha partner lesz benne. Még egy jó tanács (akár neked, akár apukádnak): amíg valaki nincs kibékülve önmagával, addig a világra is haragudni fog!
2009. márc. 31. 16:56
5/14 A kérdező kommentje:
áá ez nem fogolakozna a rendőrségel 2 hónapal ezelöt szépen összevertek meg se kérdezte ,hogy miért dől az orrombol a vér mintha ésre se vette volna és 16 évesen jogomban áll fogni magam és elköltözni valahova máshoz?mert ő a gyámom és nem tudom ,hogy 18 év kell e a költözéshez de sztem igen:S
6/14 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak muter is elmenekült apám baromságai miatt és a bíróság ennek za állatnak itélt meg mert ő többet kereset.normálisan akarnék vele beszélni annyi esélyem lenne mint szálasinak a népbíróság elöt.
az osztályba a srác is gyámságból szökött be az intézetbe.
de oda tényleg ne menj. a srác bement az intézetbe még a héten szétverték.:S
vmit gondolj ki h kihez tudnál menni aki befogadna(persze családban) elvége dolgozol. azt a kis pénzt meg tedd el v spórolj.
2009. márc. 31. 17:04
8/14 A kérdező kommentje:
szétverték mert hagyta magát vissza kell ütni
Na ja, de ha ott egy összeszokott társaság nem akar újakat, és többen Neked esnek, nemigen tudsz visszaütni :( Szerintem az intézet legyen a végső megoldás, próbálj meg előtte bármi mást.
Miért nem szöksz el anyukádhoz? Nem fogadna be?
Nagyszüleiddel mi van?
2009. márc. 31. 17:24
Beszéld meg anyukáddal, hogy nem érzed jól magad az apukádnál. Anyukád kérje újra a bíróságtól, hogy nála helyezzenek el. A Te korodban már elfogadja a bíróság a döntésedet és tudomásul veszik, hogy anyukáddal szeretnél élni.
2009. márc. 31. 17:41
Kapcsolódó kérdések: