Apám egy jellemtelen alak. Ezzel mit csináljak?
Figyelt kérdés
Üdv mindeki!Az lenne a problémám ,hogy apám írányítani akarja az életem és ha valami nem tetszik neki rögtön kiabál meg őrjöng.például egyszer nagyon fájt a lábam és megkért ,hogy hozak neki be valamit a konhyából mondtam neki,hogy bocs most nem erre a válasza :akkor roh.adjmeg tekis ge.ci így adok énneked máskor bármit is.(Közbe az égeadta világon semit se tett értem)suliba vagyok 8-14ig utána rohanok 8órát dolgozni 16 éves létemre ,hogy megteremthessen magamnak azokat adolgokatamit nekikellet volna csak mivel ez így elég fárasztószeretnék (+a suli is balhés)magántanuló lenni felvetettem neki ezt az ötletet de mindig a padlohóz veri a seg.gét ha valami nem úgy van ahogy ő akarja gondoltam már arra,hogy itihagyom és elintézek egy nevelő intézetet de erre még nem szeretnék ráálni. mit csináljak vele ,hogy észrevegye ,hogy élek?és hogy nem vagyok a csics.kája? és ember számba vegyen?előre isköszönöm2009. márc. 31. 16:38
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat ! meg fogom próbálni ha nem meg akkor marad a "végső megoldás" köszi mindekitől
2009. márc. 31. 22:44
12/14 anonim válasza:
Kollégiumba nem tudnál menni? Ez még a legbarátibb szerintem!
13/14 anonim válasza:
A nővérem nem bírta az itthoni helyzetet (alkohol), ezért fogta magát, és elköltözött a barátjához. 16 évesen. Mit ne mondjak, az ősök nem nagyon örültek neki, de aztán nagyjából lecsillapodtak a dolgok.. Ez kb. 5 éve volt :D
14/14 anonim válasza:
Szia Kérdező! Nálam is ez volt a szitu. Sulit váltottam és koleszos lettem egy másik városban. Apám azóta is zaklat, de már csak mailben tud elérni. Telefont nem veszem fel. Engem is mindennek lehordott. Valójában pszichésen betegek az ilyen emberek és az egójuknak kell ez az egész gyerekpiszkálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!