Virág6 kérdése:
Csak nekem ilyen az anyósom?
Figyelt kérdés
Két gyermekem, a férjemnek van egy tesója,és három gyereke.Különbséget tesz az anyós az unokái között.Az enyémeket le se sza.ja.Húsvétkor is csak nekik adott pénzt,az enyémek nem kaptak semmit.Sose hívja el a gyerekeimet ő hozzá.De a másik három mindig ott van,és ott alszik.Az eggyik jár táncra,őt elviszi minden héten a tánciskolába,pedig nem is a falujában van.Én egyszer kértem meg hogy vigye el a lányom edzésre,és megemlítette az anyós,hogy ha tudta volna hogy van busz,nem vitte el volna a lányom.De könyörgöm,a másik unokája mért nem ment busszal.Pedig van arra is.Szóval ez csak egy töredéke,hogy milyen különbséget tesz az unokák között.De én megelégeltem,és elmondtam neki ezeket.Most haragszik rám.Nem beszélünk.Ami a lényeg,hogy nem ad nekünk fát,pedig neki van erdőféleség,és azért nem adott mert összevagyunk veszve.Tudja hogy nem sok pénzünk van rá.De jézus!Ne engem nézzen,hanem az unokáit,hogy fáznak.Meg a fiát.Nem szemétség ez?Ja, a másik fiának már két nagykocsi fát hazavitt.2011. nov. 13. 10:31
11/11 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozok vele.Fél éve nem volt az egyik lányom,nála,csak a mi ajtónkba köszön az unokájának azt ennyi.Azt mondja a sógórnőm,hogy én vagyok a hibás.Én beszélem tele a gyerekeket ,hogy különbséget tesz.Pedig nem igaz.Nagy már ahhoz a lányom,hogy megétse mi a helyzet.Persze hogy nyal az anyósnak,a sósórnőm,hisz abban a faluban lakik.
2011. nov. 13. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!