Megbocsátanátok a feleségeteknek, ha mással csókolózna?
"Tudom, hogy az sokkal nagyobb fájdalom lenne neki, ha nem vagyok vele őszinte."
Hát persze... Tégy belátásod szerint! Okozz fájdalmat feleslegesen! Női logika... Nem ismered ezt a mondást: "ha nem tudom, nem fáj"?
Majd írd meg, mi történt. Már ha van merszed.
Tanácsom a következő:
Ne mondd el neki. Amiről nem tud, az nem fáj. Spicces voltál, egy félcsókról beszélünk. Azon kívül igazad van, megértelek. Szerencsére nem vetéltem el soha, de ha így járnék, biztosan egy ideig én sem szeretnék próbálkozni.
És még valami: ezt nem bántásból írom, de ha olyan erős a kapcsolatotok, hogy bármit meg tudtok beszélni, akkor nem írtad volna ki a kérdést. :)
Én lány vagyok, de valószínűleg megpróbálnám megbocsájtani a jelenlegi barátomnak, ha megcsókol egy másik lányt. Persze ő úgy tudja hogy nem, azonnal kidobnám:)
Emberek vagyunk, és bár nekem alkohol hatása alatt is van annyi önuralmam, hogy ne hagyjam, hogy bárki megcsókoljon, és főleg ne csókoljak vissza, mindenki hibázik. A részegség amúgy nem kifogás. Te ismered a párod, hogy állna hozzá, biztos beszéltetek már erről.
"Tudom, hogy az sokkal nagyobb fájdalom lenne neki, ha nem vagyok vele őszinte."
Utolsó vagyok, ezt még elfelejtettem: ezzel nyugtathatod magad, de nem, nem fájna neki, mivel nem tudna róla. Neked fájna csak.
Én egyszer halálosan vonzódtam egy másik fiúhoz a kapcsolatunk alatt, és bár nem csókolóztam vele, de kívántam. Nem mondtam el a páromnak, akármilyen őszinte a kapcsolatunk, mert tudtam, ha elmondanám, nagyon megrendülne bennem a bizalma. Én másnapra elfelejtettem a fiút, a kapcsolatunk jobb lett. Szóval igaza van itt néhány válaszolónak "amiről nem tudsz, az nem fáj".
ha jó ember a férjed: az egész lelkét összetörnéd, soha nem tudna többé rád bizalommal, örömmel tekinteni, mindig megmarad a helye
ha keményebb férfiasabb, néha uralkodósabb típusú: akkor önérzetet sértesz, ezután te nem bízhatnál meg ő benne
ha gyenge jellemű, néha béna, irányítható alkat: megbocsát, lenyeli, mert nem tud mit tenni - az ilyen válni sem tudna
SZerintem se mondd el. a 3. és mégegy a 2. oldalon jót írt.
Csak te könnyebbülnél meg, kapcsolotatokon gyengítenél, el ne hidd, hogy nem. Neki okoznál fájdalmat a magad hibája miatt. Ha azt éreznéd, hogy máskor is megteszed, mert neked ez jó, és hiányzik, az más, akkor bizony fel kellene rá hívni a figyelmet, de így ahogy leírod nem erről van szó. Ez esetben legyen a titkod, és dolgozd fel egyedül a hibádat.
00:04
"ha gyenge jellemű, néha béna, irányítható alkat: megbocsát, lenyeli, mert nem tud mit tenni - az ilyen válni sem tudna"
Ez sem igaz mindenkire. Mondjuk nem tartom magam gyenge jellemnek, de sokszor béna és irányítható vagyok, ha kapcsolatról van szó. Viszont egy ilyet SOSEM bocsátanék meg! A hűtlenség semmilyen formájára nincs bocsánat! (nálam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!