Kapott már valaki így autót a férjétől? Esetleg más, nagy értékű ajándékot?
Megvallom őszintén én sem értem, hogy mi pontosan a kérdés lényege, de szerintem csak nem lett egyértelműen megfogalmazva. Nyilván van valami előzménye, hogy miért vette ki a férjed a pénzt a takarékból és miért viselkedett úgy, ahogy, csak ezt nem írtad meg. Az, hogy az autót a helytelen viselkedése miatt engesztelésül kaptad nem épp a leghelyesebb engesztelő módszer, bár tény és való, hogy a férfiak hajlamosak rá, hogy így próbálnak meg a kedvesük kedvében járni. Ez tipikus férfi hozzállás: inkább cselekednek, mint hogy kimondják, hogy sajnálom, ne haragudj. Ha úgy látod megbánta, hogy hülyén viselkedett, akkor nincsen semmi baj.
A sok negatív hangvételű választ pedig egyáltalán nem értem. Nem hiszem, hogy a kérdező dicsekedni akart volna vele, azt nyilván nem itt tenné. Szerintem vagyunk egy páran ebben az országban, akik ajándékba autót kaptunk a párunktól és hozzátenném: mi se vagyunk gazdagok. Szerintem a válaszolók között van egy pár emberke, aki szimplán irigy és nem bírták ki, hogy ne adjanak ennek hangot.
Szerintem mi nem kerestük a nőt, csak azt mondtuk, hogy épeszű férfi egy ilyen affér miatt nem vesz autót engesztelésül.
És azt mondtuk, hogyha ez engesztelés lenne, akkor jóval nagyobb dolog miatt kéne, hogy kapjad.
Éppen azt mondtuk, hogy szerintünk a két dolognak semmi köze egymáshoz, az autó nem engesztelés, csak időben egymás után jöttek.
Ennyi.
(Bár még mindíg nem értem, hogy mire kellett megsértődni, de most már mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!