Kapott már valaki így autót a férjétől? Esetleg más, nagy értékű ajándékot?
Figyelt kérdés
A férjem egy alkalommal meg nem engedhető módon viselkedett velem. Kivette a pénzt a takarékból és beviharzott vele a szobába, mint egy ajándékot kapott kisgyerek. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy 12 évig volt özvegy előttem és eléggé megszokta az "enyém" fogalmát. Ezt én nagyon zokon vettem és nagyon meg is haragudtam rá, aztán megbeszéltük. Másnap elvitt egy autószalonba és vett a nevemre egy autót. Az én nevemre került ugyan, de többször hangoztattam, hogy természetesen közös, mivel házasságunk alatt vettük, így nem tekintem magam kitzárólagos tulajdonosának. Ketten használjuk.2009. máj. 9. 09:53
1/24 anonim válasza:
Nem, nekem nem volt ilyen és ahogy te sem, én sem várok ilyet a férjemtől. Szerintem tárgyak ajándékozásával nem lehet megvenni a szeretetet és nagy dolgokat jóvátenni. Nem tudom, hogy mit értettél nem megengedhető viselkedés alatt, de ettől ami megtörtént, az megtörtént...gondolom, hogy nem az autó miatt bocsátottál meg.
2/24 anonim válasza:
Nem teljesen értem. A kivett pénzből vette az autót vagy azt elköltötte valami másra és saját pénzből kaptad a kocsit?
3/24 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem! Amúgy nagyon aranyos ember és szuper dolog vele együttélni. Nagyon szeretjük egymást. Gondolom annyira bántotta ez a viselkedés, hogy valami nagyot akart dobni, hogy jóvá tegye.Egy autót talált el...
2009. máj. 9. 10:01
4/24 A kérdező kommentje:
Neeem! A kivett pénznek nincs köze az autóvásárláshoz. Az egy jelentéktelenebb összeg volt.
2009. máj. 9. 10:02
5/24 anonim válasza:
Meg lehet kérdezni, hogy mi volt ez a hatalmas rossz tett? Azért ha egy autót érzett ehhez mérhetőnek, akkor gondolom, hogy nem azon vesztetek össze, hogy holnap mit főzzetek.
6/24 anonim válasza:
Ha már autót vesz kompenzálni, akkor nagyon komoly nő lehet a dologban...
7/24 A kérdező kommentje:
Semmilyen nő nincs a dologban! Egyszerűen nagyon elszégyellte magát ezzel a gyerekes viselkedéssel. Marokra fogta a pénzt - mintha azt mondta volna, hogy ez az enyém, de szerencsére nem mondott semmit - és beszaladt a szobába. Érezte, hogy nagyon megbántódtam.
2009. máj. 9. 10:18
8/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de csak egy ilyenért egy pasi nem vesz autót a feleségének, itt valami sokkal komolyabb van a háttérben.
9/24 anonim válasza:
Meg hogy valaki ilyenen vérig sértődjön...azért biztos, volt valami más a háttérben. Nálad az nem megengedhető viselkedés, ha valaki beviszi a szobájába a kivett pénzét és ott örül neki? Nem az ő pénze? Azt hittem, hogy megvert vagy ilyesmi. Ilyenből csináltál felhajtást?
10/24 anonim válasza:
Tehát szerinted az volt a meg nem engedhető viselkedés, hogy kivette a takarékból a pénzt, marokra fogta és bevitte a szobába?
És nem kért engedélyt, hogy kivegye?
Furcsa elképzelésed van neked azért a párkapcsolatról.
Szerintem ennek semmi köze az autóhoz, csak vett egyet neked, hogy ne kelljen téged furikázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!