Kapott már valaki így autót a férjétől? Esetleg más,
nagy értékű ajándékot?
11/24 A kérdező kommentje:
Elég gonoszkodó válaszokat adtok, mintha nem értenétek a lényeget. Igen, ez a viselkedés nekem rosszul esett, gyerekes is volt és nekem furcsa. De nem kívántam érte se autót, sem semmi mást, csak egyszerűen rosszul esett! Ő pedig próbálta jóvátenni és azt hiszem túllőtt a célon az autóval. Egyébként addig is külön autónk volt ma is így van, de nem vagyunk gazdagok. Én hoztam annak idején az enyémet, neki volt sajátja. Mindenmi ragaszkodott a magáéhoz és életvitelünk és munkánk miatt kell is a két autó
Itt nem gonoszkodásról van szó, hanem arról, hogy amit te olyan sértőnek tartasz, az nagyon pitiáner dolog. Nem értem, hogy akkor mi a kérdés, ha te is úgy gondolod, hogy úgyis 2 kocsi kellett. Nem hiszem el, hogy te felnőtt emberként ilyenen meg tudsz sértődni.
2009. máj. 9. 10:49
13/24 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy kiveszi a pénzt, tehát nem kellett tőlem engedélyt kérnie. Házasságunk a KÖLCSÖNÖS bizalmon alapszik, másként el se tudnám képzelni. Miért kell mindenáron nőt belemagyarázni ebbe a helyzetbe? Vagy annyira természetes, hogy a férfi kicsapong? És az is, hogy autóval kompenzálja? Nem értem! Férjem egy korrekt, tisztességes ember és kitűnő férj, de vannak gyerekes dolgai néha. Ennek ellenére nagyon kedves és jó ember.
Ezért normális férfi nem vesz autót engesztelésül.
Szerintem egy normáli sférfi nem is érti, hogy mi bajod azzal, hogy a markába került a pénz.
Ahhoz legalább 3 gyereket kéne másnak csinálnia, hogy egy (ahogy írtad nem szörnyen gazdag) autóval engeszteljen.
Szerintem csak kellett egy autó és megvette.
Vagy nem normális.
2009. máj. 9. 10:53
Én nem írtam, hogy nő van a dologban, én azt nem értem, hogy miért tetted fel a kérdést. Olvasd vissza a címet. Enyhén szólva dicsekvésnek hangzik. Először azt hittem, hogy azért kérdezed, mert rá akarsz jönni, hogy miért ajándékozta neked a férjed, de rájöttem, hogy nem ez volt a kérdés célja.
2009. máj. 9. 10:54
én előző
Ha kölcsönös a bizalom, akkor miért akadsz ki, ha kivette a pénzt? Majd elmondja miért tette.
Egyáltalán nem értem a problémád.
2009. máj. 9. 10:55
Amúgy nem ugyanazok a válaszolók vagyunk, csak a százalékunk véletlenül ugyanannyi.
2009. máj. 9. 10:56
18/24 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg aktuális volt az autó vásárlás, de arra nem számítottam, hogy éppen ez a dolog hozza közelebb, arra meg végképp nem, hogy ragaszkodik a nevemre iratáshoz. Nem dicsekedni akartam! És a pénz kivétele is meg volt beszélve. Tehát nem volt semmiféle suskus, csak az a mozdulat... az esett rosszul. Aztán szépen kitette az asztalra, átszámoltuk és megbeszéltük a sorsát.
Véleményem szerint szeret téged, ragaszkodik hozzád, csak a saját, férfiakra annyira jellemző módján fejezte ezt ki.
Az enyém is, ha engesztelni akar, akkor sürgősen elmosogat (mert, gondolom neki ez oltári nagy dolog:):)), pedig jobban esne, ha inkább leülnénk megbeszélni a vita tárgyát. Vagyis valahogy fordítva vannak bekötve, de biztos, hogy a jó szándék vezette!
2009. máj. 9. 11:38
De akkor nem értem mire szeretnél itt választ kapni.
Tett a férjed egy olyan mozdulatot ami neked rosszul esett. Megsértődtél, de megbeszélted a férjeddel, hogy ne mozogjon így máskor.
(azért ironizálok , mert nő létemre fel nem foghatom, hogy lehet egy pénzt megmarkoló mozdulaton kiakadni)
DE, úgy gondolod, hogy ezért autót vett neked? Ami ugyan aktuális volt.
Szerintem ne kombinálj ezen, vagy ha ennyire érdekel akkor kérdezd meg tőle.
2009. máj. 9. 11:48
Kapcsolódó kérdések: