Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal?...

Mit csináljak anyámmal? Annyira dühös vagyok már hogy az hihetetlen

Figyelt kérdés

Tiszta gáz az egész életem. 2 éve kezdődött kb minden. Anyám nem engedett arra az egyetemre ahova menni akartam. Tudom hogy szörnyű ilyet mondani, de azóta akkora gyűlölet van bennem, hogy miatta nem csinálhatom azt amit szeretnék... Egy évet lehúztam egy sz*r egyeremen egy sz*r szakon, most ott tartok hogy otthagytam, és jelentkezni akarok oda ahova eredetileg is menni akartam. Anyám természetesen ezt sem engedi, mert az másik városban van. Az okok:

- az albérlet drága

- a kollágium nem nekem való

- az egyetem nehéz, nem tudnám elvégezni (mindig jó tnauló voltam)

- elzüllenék (hozzáteszem sose voltam egy nagy bulizó, sose iszok, nagy dohányzásellenes vagyok, de azért biztos elzüllenék....)

Egyszerűen elegem van belőle. Mindig mindent megmond. Megszabja mikor beszélgethetek a barátaimmal. Egyes emberektől tilt, pedig nem is ismeri őket... Folyamatosan a nyakamon van, azt is megmondja mit vegyek fel reggel... Annyira elegem van. Tudom hogy nem kell az engedélye hogy melyik egyetemre jelentkezzek, de jövő szeptemberig még sok idő van, és ki kéne húzni itthon valahogy. Ötletek? Mit tegyek vele? Pescenként jön és megmondja a tutit....

19/L

2011. nov. 10. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nincs sok lehetőséged.

Szeptemberig ki kell tartanod úgy, hogy anyád kárál a füledbe. A suli kezdetekor menj kollégiumba, légy nagyon jó tanuló és normális ösztöndíjat kapsz.Tudom, hogy a diákhitel nagy teher lesz, ez van. Minden lehetőséget ragadj meg, hogy fizetős munkát kapj addig is, akár alkalmit, bármit, ami tisztességes. Sok szerencsét kívánok

neked.

2011. dec. 21. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!