Skinhead a pasim és a szüleimnek ez nem tetszik. Mit csináljak?
igaza van a szüleidnek.lehet,hogy veled rendes egyenlőre ,de aztán majd ha megver ne panaszkodj.
és mondjuk a még nem lévő gyerekeidet is sajnálom,hogy egy beszűkült agyú skinhead lenne az apja...
Horogkereszt: Szvasztika. Egyike a legősibb jelképeknek, számtalan kultúrkörben használták. Jelentése Indiában jó szerencse, míg Kínában halhatatlanság volt. A magyar népművészetben is előfordul, tekerőlevél néven. Olyan leírást nem találtam róla, hogy horogkereszt = Hitler.
Másrészt pedig külső alapján ítélni baromság. Én is hordok terepmintás gatyát, acélbetétes bakancsot, nekem is van tetoválásom, mégsem vagyok bűnöző.
Harmadrészt: A szkinhed avagy bőrfejű egy társadalmi szubkultúrát és az ahhoz tartozókat jelölő elnevezés. Gyökerei a munkásosztályhoz, a szegényebb néprétegekhez csatolják. Olyanról nem tudok, hogy a skinhead azt jelentené, hogy rasszista idióta.
És végül: Nagyon helyes, hogy valaki legalább meg meri védeni magát a cigányoktól. Undorító mocskos féreg az összes, az lenne az alap, hogy mindet nyugodtan szájba lehetne vágni.
A szüleid örüljenek, hogy egy normális emberrel jársz. Ha meg ennyire beszűkült a látásmódjuk, az az ő bajuk. Majd ha egyszer kirabolják és megverik őket a cigányok, akkor majd eszükbe jut, hogy de jó lenne, ha most ott lenne a barátod, és megvédené őket.
R.I.P. Magyarország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!