Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti hogy "jelzitek",...

Férfiak, ti hogy "jelzitek", ha gyereket szeretnétek?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Mostanában egyre többször mondja, hogy egy gyerek milyen aranyos, jó lenne, ha lenne valaki, aki örökölné a tulajdonságainkat és kb 1 hónapig nem szedhettem fogamzásgátlót, de a napokban kérdezte, hogy muszáj-e visszaállni, mert nem lenne jó, ha bevenném, miközben nem lehet. Lehet, hogy ezzel másra célzott?
2011. nov. 9. 20:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Erre rákérdeztem, de azt mondta, hogy "csak", aztán rohant el és nem beszéltünk róla.
2011. nov. 9. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
31%
az nem elég jelzés hogy "egy gyerek milyen aranyos, jó lenne, ha lenne valaki, aki örökölné a tulajdonságainkat" ??? szerintem ebből le lehet szűrni, hogy szeretne egy babát. azért beszéld meg vele, hogy tényleg szeretné e, nem csak mondja. ha van már olyan jó a kapcsolatotok, és te is szeretnél gyereket, akkor vágjatok bele )
2011. nov. 9. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy írtad, ha Te még 2 évig nem szeretnél, tényleg nem célszerű elkapkodni. Szerintem neki is csak megfordult a fejében ez az aranyos gondolat, hogy jó lenne továbbörökíteni a tulajdonságokat. Ha nem csak egy kósza gondolat volt, azt tényleg nyíltan ki fogja mondani. Ha ő tényleg komolyan szeretne már, nem hiszem, hogy megbántanád, ha Te még nem vállalkoznál rá. Elsősorban a Te életed fog gyökeresen megváltozni (tudom, mert épp GYES-en vagyok), arra lelkileg muszáj megérni, mert nincs visszaút. Beszéljétek meg, nem érdemes találgatnod/találgatnunk, mert ha eltérően vélekedtek a kérdésben, jobb minél előbb tisztázni, hogy ő se kergessen vágyálmokat. Attól ne félj, hogy megijeszted a témával, hiszen nem azt fogod neki mondani, hogy Te most azonnal gyereket akarsz gyártani.
2011. nov. 9. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!