Mit tegyek hogy ne üljön mindig a gép elé?
Ha átjön, távolíts el egy kábelt, vagy valamit a géptől, gépből, és mondd azt, hogy nem működik. Vagy mondd, hogy vírusos, nem szeretnéd bekapcsolni, de kiirtani sem lehet, mert valami külön program kell rá.
De ha nem akarsz hazudni neki, akkor ahogy átmegy hozzátok, rögtön ragadd karon, és lelkendezve mesélj neki valamiről, egy jó programról, vagy bármiről, és rángasd el a gép elől. Nem erőszakosan, hanem jókedvűen!
Vagy egyszerűen csak mondd neki, hogy te nem szeretnéd, ha mindig az lenne az első
1: nem otthon van (otthon nincs gépe? :O)
2: érdekesebb program is van annál.
Aztán ezeket variálhatod is, és majd írj, h beváltak -e :D Ha nem, akkor még én is gondolkodok más ötleteken, de másik is lehet, hogy írnak majd :)
Pl az, aki lepontozta az enyémet :P
hehe, a jelszavas megoldás tényleg jó :D - csak ha nagyon kocka, kitalálhatja.
Húzd ki alóla a széket. Hagyd, hogy odaüljön, higgye csak, hogy lehet. Aztán te meg ne hagyd békén!
Széket kihúzni alóla, egeret kihúzni a gépből, sapkát húzni a fejére, miközben elvetemülten játszik, a kedvenc csokiját enni előtte, de belőle neki nem adni, és ilyesmik... egy idő után furcsállani fogja :D
Sztem is telepítsd fel neki azokat a játékokat, és akkor ha átjön majd veled foglalkozik és nem a játékokkal. Ha tényleg oylan jók azok a játékok akkor biztos nem azért csinálja mert nem veled akar foglalkozni hanem mert szreti őket és csak ilyenkor tud velük játszani. Szóval sztem ez a legkedvesebb megoldás.
Vagy! Játszatok együtt!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!